Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

Verleidelijke kleuren en uitgebreide verzorging worden gecombineerd in Lancôme L'Absolu Rouge lipsticks. De speciaal ontwikkelde formule met Pro-Xylane zorgt voor vocht en geeft een bijzonder aangenaam gevoel. De hydraterende moleculen zijn gepatenteerd door Lancôme en bieden tot acht uur verzorging. Op deze manier blijft de lippenstift bijna de hele dag of avond perfect. De romige textuur kan goed en gelijkmatig worden verdeeld, ongeacht of er natuurlijke of meer intensieve nuances worden gebruikt.
Het kleurenspectrum varieert van bruin en beige tinten tot vrouwelijk roze, zomers oranje en klassiek rood tot roze en violet. Op deze manier kan een zeer flatterende tint worden gevonden voor elke make-up look en vooral voor elk huidtype. Bovendien bieden de lippenstiften met een zonbeschermingsfactor van SPF 12 voldoende bescherming in het dagelijks leven om schadelijke UV-straling af te weren. Niet alleen kunnen de lippen door de zon verbranden, maar ze kunnen ook snel tekenen van door licht veroorzaakte huidveroudering vertonen.
De formule van Lancôme L'Absolu Rouge helpt deze processen te vertragen en de lippen voller en gladder te maken. Voor een perfecte applicatie kan de lippenstift op de rug van de hand worden aangebracht en vervolgens voorzichtig met de vingers of voor een zeer exacte applicatie met een kwast. Op deze manier blijft de lipstickhoes ook zeer hygiënisch en kan de houdbaarheid van het product worden verbeterd.
Vooral donkere of zeer luide tonen kunnen netjes en nauwkeurig worden aangebracht. Indien gewenst kan een bijpassend contourpotlood worden gecombineerd om de duurzaamheid verder te verbeteren. Onder het trefwoord Mythic Rose zijn er twee kleurnuances in de Lancôme L'Absolu Rouge serie.
Sinds de oprichting in 1935 zijn rozen het logo van het merk en sieren zowel geuren als decoratieve cosmetica en verzorging. Nieuw ontwikkelde formules en actieve ingrediënten, eigentijdse kleuren, duurzame kwaliteit en hoog draagcomfort hebben Lancôme producten tot de schoonheidsprioriteiten van vele veeleisende vrouwen wereldwijd gemaakt.

Het design

De lippenstiften van Lancôme L'Absolu Rouge overtuigen niet alleen door hun kleurintensiteit, maar ook door hun elegante uiterlijk. Zwart en goud zijn traditioneel de kleuren van Lancôme en samen creëren ze een tijdloze en klassieke look. De slanke lipstickkoffer heeft een licht schuin deksel met het rozenlogo aan de bovenkant.
De Lancôme-belettering wordt onderaan afgedrukt. De lippenstift kan door middel van een draaimechanisme op de gewenste lengte worden losgedraaid en met een borstel, de vingers of direct vanaf de mouw op de lippen worden aangebracht. De edele en stijlvolle look is natuurlijk ook een absolute blikvanger in elke Beauty Bag. De toepassing is eenvoudig en zeer sensueel.

Het assortiment

Achter de indrukwekkende titel Lancôme L'Absolu Rouge Crème de rouge Hydratation et Galbe Absolu Pro-Xylane™ - SPF 12 ligt een van de populairste lippenstift collecties van het Franse merk. De naam zegt al dat dit verzorgende formules zijn met hydraterende pro-xylanen. Deze moleculen zijn gepatenteerd door Lancôme en zitten nu uitsluitend in de lipsticktexturen.
De SPF 12 zonbeschermingsfactor biedt extra bescherming tegen huidveroudering door licht en UV-schade. De lippenstiften verzorgen en kleuren tot acht uur lang intensief. De 06 Rose Nu Nu Roze nuanceschaduw is een van de bestsellers in de serie en kan op vele manieren worden gecombineerd dankzij de gedempte tint. Duidelijk donkerder en roder, zoals het bloemblad van een roos, is de kleur 07 Rose Nocturne. De Nuance 08 Rose Reflect, daarentegen, heeft rooskleurigere delen zonder al te fel te worden. 011 Rose Nature is een bessenkleurige lippenstift met een paarse ondertoon.
De kleur Lancôme L'Absolu Rouge 012 Rose Nuance is een donkere frambozentint, terwijl 047 Rouge Rayonnant een zeer geschikte rood-beige kleur is voor dagelijks gebruik. 066 Oranje Sacrée is veel helderder en zomerser. De perziktoon is ook een van de meest populaire nuances in de collectie. Veel meer bruin en gedempt is 076 Brun Sépia, wat niet alleen de donkere huidtypes flatteert. Nog donkerder is 078 Brun Fresque, terwijl Lancôme L'Absolu Rouge131 Pense à Moi een donkerder kersenrood is. De absolute favoriet van alle vrouwen en nummer 1 bestseller in de collectie is 132 Caprice, een zeer draagbare rode kleur met roze ondertonen.
Een meer oranjerood is 150 Rouge Odyssée, terwijl 151 Rouge Mythique een klassiek vuurrood is. Meer lenteachtig is 152 Rouge Mars, een verse koraalklei. Met Lancôme L'Absolu Rouge 153 Rouge Zénith is er een veel reder en donkerder variatie. De 154 Rouge Crépuscule, een zeer donker, licht bruinrood, is ook dramatisch en kleurrijk. De Rotton 173 Rouge Preciosa is al gedragen door Hollywoodster Drew Barrymore.
De kleur 230 Rendez-vous is een van de noedeltinten en heeft een koelere palissander tint met duidelijke beige delen. Ondanks zijn naam heeft 250 Beige Mirage ook roze ondertonen en is daardoor zeer veelzijdig te combineren. Lancôme L'Absolu Rouge 251 Brun Prodige is intenser en vrij baksteenkleurig, terwijl 252 Brun Epopée' nog donkerder en duidelijk bruiner is. Een chocoladebruin met een licht rozige ondertoon is 253 Brun Evasion, terwijl 255 Brun Légende een medium bruin is met oranje tinten. Geïnspireerd door amber is de kleur 270 Ambres Cuir een draagbaar beige.
Tot slot sluiten 272 Bois de Rose zich aan bij de reeks van naakte en bruine tinten. De kleur Lancôme L'Absolu Rouge 350 Rose Incarnation is een zeer draagbaar roze, dat niet gaudy maar wel vrouwelijk is. Koeler en met lila porties zijn 351 Mauve Majesté en de donkere 355 Parme Devotion, terwijl 352 Rose Chimere een meer herfstig, bessen karakter heeft. Zeer meisjesachtig is 353 Rose Aurore, een klassiek roze. De kleur 354 Rose Rhapsodie is een donkere frambozentint, terwijl 357 Rose Mythique een roodachtige bessentint is.
Een meer draagbare, medium donkere variant is 358 Rose Boudoir, terwijl 392 Prune Améthyste een zuiverdere ondertoon heeft. Tenslotte vervolledigt de Lancôme L'Absolu Rouge Base de collectie. De transparante verzorging kan overdag worden gebruikt, maar ook 's nachts om de lippen te revitaliseren. Als kuurprogramma ondersteunt het een verbeterde lipstructuur op de lange termijn en dus een aangenamer gevoel.