Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Giorgio Armani Herrenparfum

Giorgio Armani Herrenparfum kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Armanis herengeuren: mannelijk en klassiek

Acqua di Gio Homme is een klassieker onder de mannengeuren. De geur is aquatisch en overtuigt met een meesterlijke perfectie die een intense diepte ontmoet. Deze mannengeur heeft een zeer frisse topnoot die gecombineerd wordt met Siciliaanse bergamot en heeft een vleugje pittige grapefruit. Het parfum is een eerbetoon aan de mannelijkheid in combinatie met sensualiteit. De geur speelt met de krachten van de natuur en presenteert de botsing van vulkanisch gesteente en zeespray. Mariene akkoorden in combinatie met de frisheid van bergamot zorgen voor een verleidelijke en inspirerende geur die mannen en vrouwen aanspreekt.

Acqua di Gio Homme is een buitengewone geur die altijd fascinerend en tijdloos is. Intens mannelijk en verfijnd, de Giorgio Armani mannengeur boeit en weerspiegelt het verhaal van een man die in vrede met zichzelf is. Het parfum laat mannen niet gaan. Het aroma is aquatisch en houtachtig. Dit aroma wordt gecombineerd met de magie van wierook en een marien akkoord dat wordt afgerond met bergamot. De ultra frisse topnoot combineert de essences van een pittige grapefruit. De hartnoot biedt verschillende aroma's die ruiken naar een intense zeebries. De aroma's worden verminderd door de Haïtiaanse Vetirvergras en de rokerige Atlasceder.

Wat Giorgio Armani inspireert u

De originele geur van Acqua di Gio Homme biedt met de Blue Edition een zeer begeerde en beperkte fles die op elegante en luxueuze wijze het verhaal van de lijn vertelt. Waar kan ik de Giorgio Armani mannengeur kopen voor een goede prijs? De Giorgio Armani mannengeur is online beschikbaar tegen redelijke prijzen op het internet. Wist je dat? Armani zelf legt uit hoe het parfum is ontstaan. De ontwerper wilde zijn passie voor reizen vereeuwigen in een geur die ruikt naar een vakantie. Het Siciliaanse eiland Panterilla is een van Armani's favoriete eilanden. Het parfum toont de ontmoeting tussen lucht en water, omdat het is gemaakt voor mannen die sterk en gevoelig tegelijk zijn. De geur roept herinneringen op aan harmonieuze momenten en bedwelmende gevoelens.

Wie deze mannengeur wil kopen, zal ontdekken dat deze geur een wereld opent die een sterke zeebries combineert met de geur van fruit, bloemen en water. Wie deze Giorgio Armani mannengeur wil kopen, vindt er ook aftershave, scheercrème, douchegel en deodorant. U kunt de Giorgio Armani mannengeur voor een goede prijs krijgen als u aandacht besteedt aan speciale sets die steeds opnieuw worden aangeboden. De geur omhult mannen in een onvergelijkbare zeebries die zowel fris als sensueel is. U kunt online een mannengeur kopen en ook een scheercrème uit de serie vinden die een huidkalmerende textuur bevat die als een zijdezachte sluier over het baardhaar ligt en zachtjes met het scheermesje glijdt. De aantrekkelijke geur maakt het scheren tot een puur genot. De Giorgio Armani man ruikt online naar gunstige omstandigheden.

Beoordeling +

Commentaar Themphes88 van 01. december 2014
Giorgio Armani Emporio He

De eau de toieltte van Giorgio Armani Emporio He gebruik ik al jaren. Nu kan ik de dag ook lekker met deze geur starten. Blijft superlang hangen als je ze in combinatie gebruikt.

Commentaar Gaverfible van 17. november 2014
Giorgio Armani Eau d'Arômes

Ik vind het altijd leuk om speciale versies te proberen en te verzamelen. Ik heb inmiddels al een half museum met aparte versies van bekende merken. Heerlijke geur!

Commentaar E van 05. november 2014
Heerlijk!

Wat ruikt er zo lekker? Nadat ik erachter kwam dat het het geurtje van mijn huisgenoot was, heb ik hem meteen op deze site besteld voor mijn vriend! Kan niet wachten tot hij binnen is.

vandaag tot-52%1