Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Sun di Gioia: de aquatische nieuwkomer van Giorgio Armani.

De samenstelling van de geuren van Giorgio Armani Sun di Gioia met oosterse Frangipani begint in de kop. De wasbloem of tempelboom wordt geplant in tuinen en parken vanwege de schoonheid en de bedwelmende geur van de bloemen. Ambroxan en vrouwelijk-geestelijke iris ontwikkelen zich in het hart. Vandaag de dag vervangt Romeinse salie met de stof Sclareol het vroeger gebruikte amber.
Due aan het feit dat deze stof uit het spermawalvis sperma is geëxtraheerd, wordt het niet meer gebruikt om milieuredenen. Muscat salie heeft oranje hints van amber. Hij is gebaseerd op fijn vanille.
Het nieuwe assortiment geurstoffen is sinds 2016 beschikbaar. Op basis van zijn naam is een mengeling van van de zomerzon en de oneindige vreugde die voor Armani ontstaat in de verbondenheid met de natuur te zien. Het genot wordt gevoeld wanneer de eerste warme zonnestralen de huid warm maken. Zonnig en zout, een hint van South Sea flair resoneert met het parfum.
Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
Reminiscences van de zon en zomer worden überhaupt gewekt. Hoe de zomer ruikt er? Seksy. Na de hete huid. Zacht zonnig . De drager van dit parfum geniet van dit alles. Ze houdt van warmte, glans en de zee. Ze is een vrolijk, open-minded en positief persoon die de voorkeur geeft aan bloemrijke exotische akkoorden.

Giorgio Armani: Van sterontwerper tot glamourparfumeur

De Italiaanse modeontwerper Giorgio Armani is al lang een levende legende in de modewereld. Geboren in Piacenza, ging hij eerst van de middelbare school om als etalagekast te werken. Stijlvolle en elegante herenpakken in gedempte kleuren werden zijn handelsmerk toen hij begon met het creëren van mode geïnspireerd door de architect Sergio Galeotti.
Na freelance werk voor Ungaro en Zegna volgde in 1974 de eerste collectie onder de naam Armani en de oprichting van zijn eigen bureau. Daarna volgden opdrachten als kostuumuitrusting voor bekende filmproducties. In de loop der jaren heeft het familieimperium, dat veel familieleden in dienst heeft, zich niet alleen in de kledingsector uitgebreid, maar ook in andere sectoren, waaronder Armani Cosmetics, Armani Juwelen en horloges en parfums.
De geur Sun di Gioia wordt geproduceerd door L´Oreal. Armani heeft, met de hulp van meester parfumeurs, een breed scala aan luxe geuren gelanceerd van het begin van de jaren 1980 tot op de dag van vandaag. Onder andere Fabrice Pellegrin, Bruno Jovanovic, Laurent Le Guernec of Loc Dong, Anne Flipo en Dominique Ropion hebben Acqua di Gioia ontwikkeld. De viering van de vrouw en de elementen, evenals het respect voor de natuur is Giorgio Armani een natuurlijke behoefte.
De serie toont ook fijne nuances en gecoördineerde accenten voor elk elementkarakter met de kleuring van het geurende water. Sun di Gioia is fluweelzacht, melkachtig en flatteus voor de huid. Parfumcreatie wordt zo een kunst - de kunst van de compositie van componenten en de kunst van de gevoeligheid voor de kleine nuances van het leven. Wanneer dit wordt herkend, is het parfum een krachtige en treffende uitdrukking.

Giorgio Armani Sun Sun di Gioia fles speelt met de elementen

Acqua di Gioia parfum is beschikbaar sinds 2010, het is een hymn aan de zee en vertegenwoordigt het waterelement. De twee nieuwe geuren Air di Gioia en Sun di Gioia vervolledigen het aanbod van elementen, ook met betrekking tot de fles. Water, lucht en vuur hebben dezelfde flesjes, maar verschillen in kleur en print.
De ontwerptaal van het glas is duidelijk en b>b>b>rond . De vloeibare parfumcompositie bevindt zich in een holle ruimte in de fles en ziet er dus nog edeler uit. De afgeronde kap is in dezelfde kleur als het parfum. Wanneer de eerste zonnestralen in de zomer de huid kietelen, ontstaat een speciale kleur.
Helles Bernstein of onopvallend oranje - dit is de beste beschrijving. De belettering staat in het midden op de fles. Het wordt simpelweg "Sun di Gioia" genoemd en daaronder "Giorgio Armani". Dit is de geur die vroegtijdig zomergevoelens veroorzaakt.

Reclamecampagne voor Sun di Gioia vindt plaats op een pittoreske plaats

Als aanvulling op de beroemde geur Acqua di Gioia, die een ode aan het water, "Sun di Gioia" en "Air di Gioia" door Giorgio Armani zijn gemaakt voor het vuur en de lucht elementen aan te vullen. De printcampagne combineert de twee nieuwe geuren met een badplaats. Zonlicht en met kleurrijke huizen, het dorp nestelt zich tegen de kliffen. Herinneringen aan de Italiaanse regio Cinque Terre komen tot leven. Schilderachtige en dromerige plaatsen aan een prachtige romantische rotskust fascineren door de prachtige natuur, die op het eerste gezicht onaangeroerd lijkt te zijn door de menselijke beschaving. De parfums van de elementen zijn net zo zuiver en prachtig.
Sun di Gioia is het vuurelement. Romantische toespelingen op de zon en het ontwakende leven in het voorjaar en de zomer ontwaken. De warme amberkleurige vloeistof van het parfum "Sun di Gioia" lijkt de kracht van de zon in zich op te slaan. Krachtig en vol van kracht - een parfum - dat iets geeft aan de drager - namelijk de heiligheid en zuiverheid van de zonnestralen. Net als de Ligurische kust is deze geurcreatie een insider tip. Een bijzondere mix van viering van het leven en de kracht van de zon met de exclusiviteit en het kleine geheim dat elke vrouw draagt. Wie dit soort van de oorspronkelijke bron van het leven waardeert, kan zichzelf versieren met "Acqua", soms met "Air" en soms met "Sun", afhankelijk van de stemming.
De onstuitbare vreugde is gegarandeerd. Sun di Gioia moet het hele jaar door het zomergevoel behouden, ongeacht of de kortste dagen het hele land door trekken. Het belangrijkste is om de zon in je hart te houden. De verwijzing naar de leer van de elementen - vuur, water, lucht en aarde - is gebaseerd op de oorspronkelijke bron van alle zijn. Sun di Gioia gaat over het vuur, over warmte en licht, over de energie die het leven mogelijk maakt. Hartwarmte en ook de kracht van liefde zijn gebaseerd op het vuurelement. Deze vurige liefde die de drager zelfverzekerd naar buiten brengt. Een feest begint. De viering van de zomer, die niet alleen een seizoen, maar een houding ten opzichte van het leven - een houding uitdrukt. Doe mee aan de viering van de zomer en de vurige levengevende zon.