Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Giorgio Armani Sun di Gioia

De geur +

Sun di Gioia: De aquatische nieuwkomer uit Giorgio Armani

De samenstelling van de geuren van Giorgio Armani Sun di Gioia met oosterse Frangipani begint in de kop. De wasbloem of tempelboom wordt geplant in tuinen en parken vanwege de schoonheid en de bedwelmende geur van de bloemen. Ambroxan en vrouwelijk-geestelijke iris ontwikkelen zich in het hart. Vandaag de dag vervangt Romeinse salie met de stof Sclareol het vroeger gebruikte amber.

Due aan het feit dat deze stof uit het spermawalvis sperma is geëxtraheerd, wordt het niet meer gebruikt om milieuredenen. Muscat salie heeft oranje hints van amber. Hij is gebaseerd op fijn vanille.

Het nieuwe assortiment geurstoffen is sinds 2016 beschikbaar. Op basis van zijn naam is een mengeling van van de zomerzon en de oneindige vreugde die voor Armani ontstaat in de verbondenheid met de natuur te zien. Het genot wordt gevoeld wanneer de eerste warme zonnestralen de huid warm maken. Zonnig en zout, een hint van South Sea flair resoneert met het parfum.

Reminiscences van de zon en zomer worden überhaupt gewekt. Hoe de zomer ruikt er? Seksy. Na de hete huid. Zacht zonnig . De drager van dit parfum geniet van dit alles. Ze houdt van warmte, glans en de zee. Ze is een vrolijk, open-minded en positief persoon die de voorkeur geeft aan bloemrijke exotische akkoorden.

Kopnoten:
Bergamot
Freesia
maritieme geuren
Hartnoten:
Maagdenpalm
jasmijn-sambac-absolue
Ylang Ylang
Basisnoten:
ambrox
Iris
kokosmelk
Parfümeur:
Marie Salamagne, Firmenich
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten