Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Giorgio Armani Sky di Gioia

uitverkocht producten +

De geur +

Een bloeiende ode aan de vrouw: Giorgio Armani Sky di Gioia

De geur Giorgio Armani Sky di Gioia is sinds 2017 een combinatie van frisse geuren die de krachten van natuur, zon, water en lucht combineert. Hij is modern en lijkt haast bovennatuurlijk. De geur overweldigt de zintuigen en wordt geïnspireerd door de natuurlijke schoonheid van deze wereld. Het maakt u gelukkig en ziet er tegelijkertijd heel boeiend uit. Het is een parfum voor alle vrouwen die licht en levendig willen zijn.

In de prelude overtuigt de fruitige topnoot, die bestaat uit zoetgroene peer en verse lychee, overtuigend. Het hart kenmerkt zich door de smaak van de delicate peony en de doorschijnende zone. De basisnoot van Giorgio Armani Sky di Gioia heeft een intense muskus, zachte bramenbladeren en zwarte besknobbel die heel sensueel en zacht is. Het geeft deze geur zijn onvergetelijke en langdurige karakter, dat overal kan worden gevoeld en opgepikt.

Giorgio Armani Sky di Gioia is een ode aan de vrouw die weet hoe ze zichzelf met charme en respect kan bevestigen. Het omhult haar drager in een bloemen- en fruitig kledingstuk, dat haar als een onzichtbare aura omringt. Ze voelt zich prettig en weet dat hij haar vaste metgezel blijft. De sympathieke frisheid past perfect bij een stralend mooie dag in de zomer of om warme zomeravonden door te brengen.

Kopnoten:
zwarte besknop
braamblad
Hartnoten:
centifolia
Pinksterroos
helvetolide
Basisnoten:
Lychee
groene peer
Parfumeur:
Marie Salamagne, Firmenich
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-27%1