Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Giorgio Armani Sì Rose Signature

De geur +

Giorgio Armani Sì Rose Handtekening: de frisse bloemige geur voor vrouwen

De geurenreeks Giorgio Armani Armani Sì Rose Signature scents bloemen, fruitig. De top noot bestaat uit zwarte bes, mandarijn, freesia en bergamot. De hartnoot verleidt met irisbeton, Turkse roos, Concreteosmanthus Absolue en Mairose. De basisnoot is zacht en zacht, met vanille-, patchouli- en ambergeelzaad als absolute basis.

Giorgio Armani Armani Sì Rose Signature verspreidt het aroma van intensieve vrouwelijkheid uitgedrukt door de verleidelijke geuren van Damascene en mei rozen, alsmede freesia. De delicate aura van rozen, ook wel bekend als de koningin van geuren, kenmerkt de parfumserie. Daarnaast verspreiden de zachte en flatterende akkoorden van patchouli, vanille en muskus een vleugje fijngevoeligheid.

Dit zeer vrouwelijke parfum kan zowel voor romantische uren als voor alledaagse gelegenheden worden gebruikt. Niet-indringerig en delicaat de drager omhult zijn draagster. Het parfum is bedwelmend en sensueel tegelijk. Hij vleert haar en verleidt de mensen om haar heen. De gepassioneerde en verfijnde Giorgio Armani Sì Rose Signature wordt al snel een favoriete geur, maar het is ook het perfecte cadeau waaruit u kunt kiezen.

Kopnoten:
Bergamot
Freesia
Mandarijn
Zware Aalbessen
Hartnoten:
kaneelroos
Turkse roos
lis-concrete
osmanthus-absolue
Basisnoten:
Patchoeli
vanille
ambrettezaden-absolue
Parfumeur:
Julie Massé
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
toepassen