Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Giorgio Armani Code Sport

De geur +

Giorgio Armani Code Sport, de succesvolle herengeur met een houtachtig karakter

Giorgio Armani Code Sport is een moderne en houtachtige mannengeur, die met zijn aromatische geur is bijzonder aantrekkelijk en mannelijk karakter. De in 2011 gelanceerde Eau de Toilette is een sportieve, dynamische variant van de geur Armani Code Mannen, die in 2004 samen met de Armani Code Code voor vrouwengeurtjes op de markt werd gebracht.

Het parfum van mannen Giorgio Armani Code Sport presenteert zich als een donkere en verleidelijke mannengeur die zowel verkwikkend als aantrekkelijk is vanwege zijn puntige en verfijnde kruiden. Opvallend is vooral het gebruik van het molecuul Hivernal, dat de geur een verkoelende, bijna ijzige karaktertrek geeft. De term "hivernal" komt uit de Fransen en vertaalt zich in "winters" of "ijzig", wat het hoofdkenmerk van het molecuul is.

The Giorgio Armani Code Sport wordt geopend met een head noot van mandarijn en twee verschillende soorten munt, die zorgen voor een verfrissende opmaat. De hartnoot van taart en kruidige ambergris zorgt voor het karakteristieke mannelijk karakter van de geur. Armani Code Sport wordt gecompleteerd door de eerder genoemde hivernal component, evenals een vleugje vurige gember en aromatische vetiver. De speelse combinatie van lichte, verkwikkende geurelementen en de klassieke mannelijke kruiden uit de Armani Code maakt Armani Code Sport tot een dynamische mannengeur met een bijzonder verleidelijk effect.

Kopnoten:
Mandarijn
Munt
pepermunt
Hartnoten:
Ambra
Basisnoten:
Gember
Vetiver
Parfumeur:
Jacques Cavallier-Belletrud
Jaar van uitgave:
2011

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Giorgio Armani Code Sport met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar van Eaveng
supergeur

De deo roller van Armani Sport Code is een superfrisse geur. Zeer zacht voor de huid. De prijs is super voor dee kwaliteit. Hier koop ik graag verder in!

Commentaar van Tione1989
Sportief!

Het is een zeer sportieve en aangename geur. Ik heb de grote variant gekocht zodat ik lekker voordelig en lang kan gebruiken!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
toepassen