Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Giorgio Armani Code Sport, de succesvolle herengeur met een houtachtig karakter

Giorgio Armani Code Sport is een moderne en houtachtige mannengeur, die met zijn aromatische geur is bijzonder aantrekkelijk en mannelijk karakter. De in 2011 gelanceerde Eau de Toilette is een sportieve, dynamische variant van de geur Armani Code Mannen, die in 2004 samen met de Armani Code Code voor vrouwengeurtjes op de markt werd gebracht.
Het parfum van mannen Giorgio Armani Code Sport presenteert zich als een donkere en verleidelijke mannengeur die zowel verkwikkend als aantrekkelijk is vanwege zijn puntige en verfijnde kruiden. Opvallend is vooral het gebruik van het molecuul Hivernal, dat de geur een verkoelende, bijna ijzige karaktertrek geeft. De term "hivernal" komt uit de Fransen en vertaalt zich in "winters" of "ijzig", wat het hoofdkenmerk van het molecuul is.
Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
The Giorgio Armani Code Sport wordt geopend met een head noot van mandarijn en twee verschillende soorten munt, die zorgen voor een verfrissende opmaat. De hartnoot van taart en kruidige ambergris zorgt voor het karakteristieke mannelijk karakter van de geur. Armani Code Sport wordt gecompleteerd door de eerder genoemde hivernal component, evenals een vleugje vurige gember en aromatische vetiver. De speelse combinatie van lichte, verkwikkende geurelementen en de klassieke mannelijke kruiden uit de Armani Code maakt Armani Code Sport tot een dynamische mannengeur met een bijzonder verleidelijk effect.

Er is geen onbekende achter Giorgio Armani Code Sport...

De Franse parfumeur Jacques Cavallier is de maker van Giorgio Armani Code Sport, geboren in Grasse, de belangrijkste stad in de parfumindustrie. Hij werd geboren met dit talent omdat zijn familie een integraal onderdeel was van de parfumerie. Zowel zijn vader als zijn vader, de grootvader van Jacques Cavallier, oefende het beroep van parfumeur uit en creëerde talrijke parfums.
Jacques Cavallier werkte al vanaf zijn tiende in een parfumfabriek en trainde zo zijn fijne neus tijdens de zomervakantie. Samen met zijn vader gaf hij vorm aan zijn talent en verfijnde hij zijn smaakgevoel. Na zijn studie Spaans en Engels besloot hij uiteindelijk in de voetsporen van zijn rolmodellen te treden, werd parfumeur en won reeds de "Prix International du Parfum" in 2014.
Jacques Cavallier is de fijne neus achter een aantal grote merken. Naast verschillende parfums voor Bvlgari, creëerde hij geuren voor bekende labels zoals Calvin Klein, Armani, bijvoorbeeld Giorgio Armani Code Sport, Lancôme, Paco Rabanne en Yves Saint Laurent. Sinds 2012 is hij hoofd parfumeur van het traditionele luxe merk Louis Vuitton en is hij samen met zijn mentor Alberto Morillas uitgegroeid tot een van de meest succesvolle parfumontwerpers ter wereld.
Maar wat maakt het zo succesvol en zijn geuren zo uniek? Cavallier heeft een onconventioneel begrip van kunst en volgt zijn intuïtie. Zijn aanpak is nauwkeurig en bijna wetenschappelijk. Dit wordt ondersteund door zijn enorme technische kennis, die hem helpt met de combinaties van de verschillende smaken. Beroemde en grote ontwerpers als Jil Sander, Lancome en Oscar de la Renta hebben het volste vertrouwen in zijn fijne neus en waarderen zijn creaties.

Een elegant flesje in klassieke kleuren

De houtachtige aromatische geur van Giorgio Armani Code Sport presenteert zich visueel in het typische ontwerp van de Armani Code geur serie. De langwerpige Giorgio-Armani fles is licht getailleerd en past gemakkelijk in de hand. Het contrast tussen de diepzwarte, ondoorzichtige glazen flacon en het mat zilveren glanzende oppervlak van de dop is bijzonder elegant. Het contrast tussen mat zilver en donker zwart staat voor het geurkarakter van Armani Code Sport, dat gekenmerkt wordt door een bittere kruiden en een verkwikkende frisheid.
Labelled is de klassiek ontworpen fles van Armani Code Sport in het onderste derde derde deel van de fles met de Armani Code Sport. De twee woorden "Armani" en "Code" werden in zilver gedrukt, het woord "Sport" in briljante rood op de fles. De elegante en mannelijke fles is verpakt in een klassieke klassieke b>zwarte kartonnen verpakking bedrukt met het Armani logo en de Armani Code Sport inscriptie.

Sensueel en dynamisch zoals de geur zelf

De reclamecampagne van het parfum Giorgio Armani Code Sport, in tegenstelling tot wat men zou verwachten van een mannengeur, koos niet voor een beroemd mannelijk model of een gewilde acteur als zijn reclame gezicht, maar de Hollywood actrice Megan Fox. Een ongewone keuze voor het aanbrengen van een mannengeur. Megan Fox belichaamt de ideale mannelijke fantasie als nauwelijks een andere actrice. Sensueel sexy, met lang, pikzwart haar, scheen ze vooral naast Shia LaBeof in de eerste twee films van de "Transformers" serie.
De Giorgio Armani Code Sportcommercial neemt het krachtige dynamische karakter van de mannengeur over en weerspiegelt de sensualiteit ervan. Het is een diepe nacht, de camera filmt de rug van een vrouw die in fijne lakens ligt. Even kan de kijker een glimp van haar gezicht opvangen: lange zwarte wimpers, een verleidelijke look. In het zwembad neemt een man zijn cursus en komt bij de vrouw. De spieren in zijn rug bewegen bij elke zwembeurt. Elegant, ongelooflijk krachtig en vastbesloten komt hij bij elke beweging dichter bij de vrouw - tot hij uit het water opstaat. Druppels rollen van zijn borst en maken hun weg op zijn gespierde lichaam.
Megan Fox, verpakt in een zwart laken, wacht op hem aan de rand van het zwembad. Totale stilte, alomvattende rust. Een perfect moment van harmonie tussen elegantie, verleiding en een vleugje sexiness. Ze verwelkomt hem door het openen van het vel dat haar lichaam omhult en trekt hem naar haar. Ze wikkelt haar armen om zijn brede schouders, maakt een verbinding met hem en wikkelt ze allebei in de zachte, dunne stof, die tot op de grond reikt en een trein vormt. Megan Fox is niet de eerste keer te zien in een reclamecampagne van Giorgio Armani, sinds 2010 is het het officiële reclamemiddel van het succesvolle merk.
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.