Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Verleidelijk, mysterieus en zeer vrouwelijk

Mysterieus en verleidelijk, zo presenteert zich de elegante oosterse parfumvariant van de succesvolle geur Armani CodeGiorgio Armani Code Luna . De Eau de Toilette Spray wordt gekenmerkt door een sensuele en subtiel vrouwelijke variëteit aan aroma's, die bijzonder verleidelijk is door een fijn oosters kruid. De vrouwengeur heeft een klassieke geurstructuur, waarvan de ingrediënten allesbehalve alledaags zijn om te interpreteren. Armani Code Luna begint met een topnoot van bergamot, delicate peer en bittere sinaasappel, waardoor het akkoord een vleugje exotisme krijgt. De compositie richt zich op bloemige noten van sinaasappelbloesem, mirabillis en osmanthus, die heldere en delicate aroma's toevoegen aan de Armani geur. De bijzondere eigenschap van de Mirabillis, die alleen in het maanlicht van de nacht bloeit, zorgt Giorgio Armani Code Luna niet alleen voor een unieke geur, maar heeft ook in belangrijke mate bijgedragen aan de naamgeving van de vrouwengeur. Alleen in de basisnoot onthult de eau de toilette zijn donkere en verleidelijke specerij, die is samengesteld uit een samenspel van exquise cederhout, pittig leer, tonkabonen en de fijnste vanille.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
alle klanten beoordelen positieve
Giorgio Armani Code Luna
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
Giorgio Armani Code Luna
Giorgio Armani Code La is een heel verleidelijke geur. De geur heeft zachte elementen, maar ook markantere. Heerlijk pittig, maar ook met bloesems. Supercombinatie...

Verdere ontwikkeling of zelfstandige kunst?

Giorgio Armani Code Luna is de voortzetting of verdere ontwikkeling van Armani Code Pour Femme. Of Giorgio Armani Code Luna dezelfde parfumeurs, namelijk Carlos Benaïm, Olivier Polge en Dominique Ropion, hiervoor verantwoordelijk zijn, is helaas niet bekend. Maar het is mogelijk, want voor Armani zijn de sterren van de parfumindustrie altijd aan het werk, om geuren te creëren die even indrukwekkend zijn als buitengewoon, even sensueel als sensueel als uitdagend, even discreet als aanwezig. Kortom, de respectievelijke parfumeurs zijn meesters in het vertalen van Armani's wensen naar heerlijke geuren die net zo gevarieerd zijn als de eisen van het label en de klanten. Alleen Armani weet precies wie Giorgio Armani Code Luna het ontworpen heeft, maar het is zeker een meesterwerk.

Als onderdeel van de Armani-code is het volkomen gerechtvaardigd om het Giorgio Armani Code Luna als een verdere ontwikkeling te beschouwen, net zoals het gerechtvaardigd is om het als een op zichzelf staand kunstwerk te beschouwen. In 2012 werd het bloemige en lieve vrouwenparfum gelanceerd in een prachtige fles en heeft vele vrienden gevonden. Ook al wordt de gelimiteerde oplage niet meer geproduceerd, er is nog steeds veel vraag naar. Dit is ook een bewijs van de kwaliteit van de meesterlijke compositie, die bestaat uit een totaal van 12 akkoorden. Giorgio Armani Code Luna is een romantische, vrouwelijke geur die licht en intens tegelijk is. De Eau de Parfum is bedoeld voor alle vrouwen die van zachte en vleiende geuren houden. Het is een eau de parfum dat niet alleen de potentie heeft om te betoveren, maar je ook gemakkelijk in een dagdroom kan leiden, als je het toelaat. Het is dus alleen nog te danken aan de onbekende parfumeur(s) voor de geurbeleving.

Met de maan als inspiratiebron

Net als de geur van Giorgio Armani Code Luna , geïnspireerd door de fascinerende Mirabillis bloem, is de fles geïnspireerd door de kleur en de schaduw van de volle maan. De Eau de Toilette presenteert zich in het klassieke design van de Armani Code geuren: in een langwerpige en licht getailleerde fles. De geurkamer is gemaakt van delicaat glinsterend matglas en versierd met ondoorzichtige witte bloemen, die doen denken aan de schaduw van de maan. De diepzwarte dop contrasteert direct met de delicate en fragiele geurkamer, maar brengt het ontwerp tot een elegante afsluiting.

Verleidelijke volle maan

De reclamecampagne rond de geur van de Giorgio Armani -dame Giorgio Armani Code Luna is volledig gewijd aan de maan, die ons mensen al duizenden jaren fascineert. De campagne bestaat uit diverse advertentiebeelden en een tv-spot. Het gezicht van de campagne is de Italiaanse actrice Valeria Bilello, die vooral bekend is in Italië. De reclamebeelden tonen Bilello, gefotografeerd in een elegante witgrijze avondjurk voor de stralende volle maan. Andere reclamefoto's tonen alleen de fles, die ook voor de prachtig stralende maan is geplaatst. De tv-spot voor de campagne wordt gekenmerkt door sensualiteit en vrouwelijkheid. Bilello lolls voor "In for the Kill", een expressief lied van de groep La Roux, die wereldwijd bekend werd met hun lied "Bulletproof".

Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.