Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Verleidelijk, mysterieus en zeer vrouwelijk

Mysterieus en verleidelijkGiorgio Armani Code Luna , zo presenteert zich de elegante oosterse geurvariant van de succesvolle geur Armani Code. De Eau de Toilette Spray wordt gekenmerkt door een sensuele en subtiel vrouwelijke variëteit aan aroma's, die bijzonder verleidelijk is door een fijne oosterse specerij. De vrouwengeur heeft een klassieke geurstructuur, waarvan de ingrediënten allesbehalve gewoon te interpreteren zijn. Armani begint Code Luna met een topnoot van bergamot, delicate peer en bittere sinaasappel die een vleugje exotisme aan het akkoord toevoegt. De compositie richt zich op bloemige noten van oranjebloesem, mirabillis en osmanthus, die heldere en delicate aroma's toevoegen aan de Armani geur. De bijzondere eigenschap van de Mirabillis, die alleen bloeit in het maanlicht van de nacht, geeft Code Luna niet alleen Giorgio Armani zijn unieke geur, maar heeft ook aanzienlijk bijgedragen aan de naamgeving van de vrouwengeur. Alleen in de basisnoot onthult de eau de toilette zijn donkere en verleidelijke specerij, die bestaat uit een samenspel van prachtig cederhout, pittig leer, tonkabonen en de fijnste vanille.
Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
alle klanten beoordelen positieve
Giorgio Armani Code Luna
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
Giorgio Armani Code Luna
Giorgio Armani Code La is een heel verleidelijke geur. De geur heeft zachte elementen, maar ook markantere. Heerlijk pittig, maar ook met bloesems. Supercombinatie...

Verdere ontwikkeling of zelfstandige kunst?

Giorgio Armani Code Luna is de voortzetting of verdere ontwikkeling van Armani Code Pour Femme. Of dezelfde parfumeurs, namelijk Carlos Benaim, Oliver Polge en Dominique Ropion, verantwoordelijk zijn voor Giorgio Armani Code Luna is helaas niet bekend. Maar het is mogelijk, omdat voor Armani de sterren van de parfumindustrie altijd aan het werk zijn, het creëren van geuren die net zo indrukwekkend als buitengewoon zijn, net zo sensueel als uitdagend, net zo discreet als ze aanwezig zijn. Kortom, de parfumeurs weten Armani's wensen om te zetten in heerlijke geuren die zo divers zijn als de eisen van het label en de klanten. Alleen Armani weet precies wie de Giorgio Armani Code Luna heeft ontworpen, maar het is zeker een meesterwerk. Als onderdeel van de Armani Code-serie is het volkomen gerechtvaardigd om de Giorgio Armani Code Luna te beschouwen als een verdere ontwikkeling, en is het ook gerechtvaardigd om het te zien als een op zichzelf staand kunstwerk. De bloemige en zoete vrouwengeur is in 2012 in een prachtige fles gelanceerd en heeft veel vrienden gemaakt. Ook al wordt de gelimiteerde oplage niet meer geproduceerd, er is toch veel vraag naar. Dit is ook een bewijs van de kwaliteit van de meesterlijke compositie, die uit in totaal 12 akkoorden bestaat. Giorgio Armani Code Luna is een romantische, vrouwelijke geur die licht en intens tegelijkertijd is. De Eau de Parfum is bedoeld voor alle dames die van zachte en vleiende geuren houden. Het is een eau de parfum dat niet alleen de potentie heeft om te betoveren, maar je ook gemakkelijk kan leiden in een dagdroom als je het toestaat. Het enige wat overblijft is om de onbekende parfumeur(s) te bedanken voor de geur ervaring.

Met de maan als inspiratiebron

Net zoals de geur van Giorgio Armani Code Luna de Mirabillis bloem geïnspireerd was op de fascinerende Mirabillis bloem, werd de fles geïnspireerd door de kleur en schaduw van de volle maan. De Eau de Toilette presenteert zich in het klassieke ontwerp van de Armani Code geuren: in een langwerpige en licht getailleerde fles. De geurkamer is gemaakt van delicaat glinsterend matglas en versierd met ondoorzichtige witte bloemen, die doen denken aan de schaduw van de maan. De diepzwarte kap contrasteert direct met de delicate en fragiele geurkamer, maar brengt het ontwerp tot een elegant einde.

Verleidelijke volle maan

De reclamecampagne rond de Giorgio Armani vrouwengeur Giorgio Armani Code Luna gaat over de maan, die ons mensen al duizenden jaren fascineert. De campagne bestaat uit diverse advertentiebeelden en een tv-spotje. Het gezicht van de campagne is de Italiaanse actrice Valeria Bilello, die vooral bekend is in Italië. De foto's op het display tonen Bilello gefotografeerd in een elegante witgrijze avondjurk voor de stralende volle maan. Andere reclamefoto's tonen alleen de fles, die ook voor de prachtig glanzende maan is geplaatst. De tv-commercial voor de campagne kenmerkt zich door sensualiteit en vrouwelijkheid. Bilello lolt naar "In for the Kill", een expressief lied van de groep La Roux, die wereldwijde faam verwierf met hun lied "Bulletproof".
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.