Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Giorgio Armani Code Homme Colonia

De geur +

Giorgio Armani Code Homme Colonia, de citroengeur van de heren.

De mannelijke elegantie krijgt een nieuwe geur: Giorgio Armani Code Homme Colonia van de bekende perfumeur Antoine Maisondieu. De geur wordt door L' Oréal gedistribueerd. Aromatic-fougere is de geur die mannen tot echte verleiders maakt, waarna vrouwen zich omtrekken.

Armani's nieuwe geur is al sinds 2017 op de markt. met zijn basisnoten van amber, tonkaboon en heliotroop geeft Armani een houtachtige basisnoot met een hoofd- en hartnootje vers en citroen-. De hartnoot van Giorgio Armani Code Homme Colonia wordt gedomineerd door muscatel salie, sinaasappelbloesem en Slicylate en de topnoot bevat mandarijn, roze peper en bergamot.

De kalme elegantie van de basisnoot wordt gekruid door de versheid van mandarijn en oranjebloesem. Homme Colonia is een mannelijke stijl die elegantie combineert met koelte. Giorgio Armani heeft een goed instinct voor het presenteren van zijn kleding en geuren sensuele, mannelijke en sexy, zonder achteloos gewicht en moderniteit te negeren.

De moderne man met de Giorgio Armani-producten krijgt een perfecte match. Hier worden meer dan kleding en parfum verkocht, een levenshouding van vrijheid en elegantie wordt naar de man gebracht. Daar staat de Giorgio Armani Code Homme Colonia voor.

Kopnoten:
Bergamot
Mandarijn
Roze Peper
Hartnoten:
Scharlei
Sinaasappelbloesem
salicylat
Basisnoten:
Tonkaboon
Heliotroop
Parfumeur:
Antoine Maisondieu, Givaudan
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-48%1