Giorgio Armani Code Homme Colonia, de citroengeur van de heren.

De mannelijke elegantie krijgt een nieuwe geur: Giorgio Armani Code Homme Colonia van de bekende perfumeur Antoine Maisondieu. De geur wordt door L' Oréal gedistribueerd. Aromatic-fougere is de geur die mannen tot echte verleiders maakt, waarna vrouwen zich omtrekken.

Armani's nieuwe geur is al sinds 2017 op de markt. met zijn basisnoten van amber, tonkaboon en heliotroop geeft Armani een houtachtige basisnoot met een hoofd- en hartnootje vers en citroen-. De hartnoot van Giorgio Armani Code Homme Colonia wordt gedomineerd door muscatel salie, sinaasappelbloesem en Slicylate en de topnoot bevat mandarijn, roze peper en bergamot.

De kalme elegantie van de basisnoot wordt gekruid door de versheid van mandarijn en oranjebloesem. Homme Colonia is een mannelijke stijl die elegantie combineert met koelte. Giorgio Armani heeft een goed instinct voor het presenteren van zijn kleding en geuren sensuele, mannelijke en sexy, zonder achteloos gewicht en moderniteit te negeren.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

De moderne man met de Giorgio Armani-producten krijgt een perfecte match. Hier worden meer dan kleding en parfum verkocht, een levenshouding van vrijheid en elegantie wordt naar de man gebracht. Daar staat de Giorgio Armani Code Homme Colonia voor.

Ster parfumeur Antoine Maisondieu gemaakt Giorgio Armani Code Homme Colonia

Giorgio Armani Code Homme Colonia neemt het klassieke beeld van Giorgio Armani over en combineert dit met een aromatische stoere met veel nonchalance en koelte. Giorgio Armani Code Homme Colonia is gemaakt door meester parfumeur Antoine Maisondieu en maakt indruk met zijn frisse en intense natuur. De parfumeur creëerde een elegante, sensuele en zeer mannelijke geur.

Antoine Maisondieu werd geboren in Grasse, de hoofdstad van parfums in Frankrijk. Pas tijdens zijn rechtenstudies besloot hij parfumeur te worden. Hij leerde het ambacht van de parfumerie op de parfumerieschool in Roure en werd daarna geurontwerper bij de bekende aromafabrikant Givaudan. Hij ontwierp parfums voor vele grote merken, waaronder Lanvin, Burberry, Comme des Garcons, Gucci en Giorgio Armani.

Antoine Maisondieu, later Giorgio Armani Code Homme Colonia ontwerper, is een integraal onderdeel geworden van de parfumgeschiedenis en heeft naam gemaakt als parfumontwerper. Hij wordt vaak geconsulteerd door bedrijven over de uitvoering van geurideeën. Hij haalt zijn inspiratie uit de natuur en uit India's specerijen. In Giorgio Armani Code Homme Colonia heeft de geurkunstenaar bergamot, mandarijn en roze peper gemengd als topnoot.

Als hartnoten voor Giorgio Armani Code Homme Colonia voegde hij oranjebloesem, salie en amylsylicylaat toe. De basis bestaat uit amberhout, tonkaboon en heliotroop. Het resultaat is een aromatische, sensuele, zeer mannelijke geur. De basis versterkt de elegantie van de man en de topnoot straalt een aromatische frisse geurbeleving uit. De perfect gecoördineerde Antoine Maisondieu Code Homme Colonia vertegenwoordigt de moderne Armani code man.

Giorgio Armani Code Homme Colonia is tevreden met zijn moderne uitstraling

Giorgio Armani staat voor elegantie en modern design . Het design overtuigt altijd met stijl en koelte. Giorgio Armani is een van de meest succesvolle ontwerpers van de afgelopen jaren en dat is te zien aan zijn elegante flacons. De fles met de Giorgio Armani Code Homme Colonia is geen uitzondering.

De fles Giorgio Armani Code Homme Colonia heeft de vorm aangenomen van Armani Code Homme: een slender fles die iets breder wordt aan de boven- en onderzijde en het smalste deel in het midden heeft. Het onderste deel van de flacon verschijnt in een vrolijke, lichtblauw licht blauw en heeft een elegante, zeer donkere - bijna zwart ogende - streep aan de bovenrand, gevolgd door de dop in een donkerblauwe diepblauw.

Op de Licht blauwe glazen flacon is geschreven in wit Giorgio Armani Code Homme Colonia. Het is een eenvoudige belettering, die geen aandacht trekt. De fles ziet er in zijn geheel heel nobel en mannelijk uit. Er zijn geen verrassingen met de fles, maar deze is ingesteld op Tried en getest en Giorgio Armani laat zijn geur voor zichzelf spreken.

Acteur Chris Pine is het gezicht voor Giorgio Armani Code Homme Colonia

Voor Giorgio Armani zijn vele sterren als David Beckham, Rafael Nadal en Christiano Ronaldo voor de camera geweest. Ze belichaamd allemaal een sexy man die onweerstaanbaar is vanwege de geur. Vaak werden zwart-witte vlekken geschoten om de klassieke stijl te onderstrepen. De commercial van Giorgio Armani Code Homme Colonia is in kleur, maar ook discreet. De kleuren van de spot voor Giorgio Armani Code Homme Colonia zijn gebaseerd op de kleuren van de fles: alles is in verschillende tinten blauw en wit. De eenvoudige elegantie van de man wordt weer heel duidelijk.

Het gezicht van de campagne bij Giorgio Armani Code Homme Colonia is de acteur Chris Pine. Het presenteert de nieuwe geur sensueel en zeer mannelijk. De acteur is bekend van films als Star Trek en Jack Ryan. In de commercial trekt de acteur een wit Armani shirt aan en sorteert zijn (ogenschijnlijk) net lijkende shirts. Hij lijkt een ding te missen, gekleed alleen in dit shirt, een vrouw komt in de kamer. Ze vraagt hem of hij op zoek was naar deze. Hij begint op te stijgen zijn shirt en de fles van Giorgio Armani Code Homme Colonia verschijnt met de woorden "Giorgio Armani Code Colonie. De nieuwe frisheid" antwoordt Chris Pine dan sensueel en zeer mannelijk "Je hebt het van mij gestolen". Ze lachen allebei.

De commercial voor Giorgio Armani Code Homme Colonia combineert de elegantie van de man met een alledaagse situatie waarin de man een vrouw in zijn shirt ziet. De elegantie en wenselijkheid van de man zijn zeer goed gecommuniceerd met de kijker. De koelte en lichtheid van de nieuwe geur worden belichaamd door een hoge sexappeal en veel elegantie. Het nogal conservatief uitziende witte Armani shirt is sexy en jong vertegenwoordigd door de open draagwijze van de man en de draagwijze bij de vrouw.