Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Giorgio Armani Air di Gioia

De geur +

Giorgio Armani Air di Gioia: De florale zeebries.

De Giorgio Armani Air di Gioia parfumreeks werd gelanceerd in 2016. Het is, met de Sun di Gioia, die ook nieuw op de markt verkrijgbaar is, een complement aan de Acqua di Gioia die al in 2010 werd uitgebracht.

De serie is bedoeld om de elementen zon, lucht en water te beschrijven. Giorgio Armani Air di Gioia voor vrouwen ruikt licht, bloemen en frisse geuren. In de topnoten zijn de harmonische geuren van Neroli, mandarijn sinaasappel en zout, de bloemige hartnoot is gevormd uit oranjebloesem, ylang ylang ylang en pioenrood, de basis noot verschijnt nogal houtachtig, balsamisch en aardse. Een compositie van mos, kasjmier hout, cipres en patchouli vervolledigt de geur.

Dit is ideaal voor vrouwen die beide voeten in het leven hebben en weten wat zij willen. Vrij, ongebonden en op geen enkele manier saai. Deze lichte geur van de dag kan een constante metgezel worden. De parfumserie Giorgio Armani Air di Gioia is bijzonder populair op warme lente- en zomerdagen, omdat het doet denken aan een warme zeebries.

Het parfum is onder geen beding opdringerig, maar sportief, levendig en fris. Voor speciale gelegenheden in de avonduren is het aangename bloemenaroma misschien wat te licht. Het doet denken aan frisse lucht, die u op mooie dagen begeleidt en een goed humeur uitstraalt.

Kopnoten:
Mandarijn
Neroli
Rode Peper
Hartnoten:
Sinaasappelbloesem
Pinksterroos
Ylang Ylang
Basisnoten:
Mos
muskus
Patchoeli
Parfumeur:
Dominique Ropion, IFF (International Flavors & Fragrances)
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten