Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Giorgio Armani Air di Gioia: De florale zeebries.

De Giorgio Armani Air di Gioia parfumreeks werd gelanceerd in 2016. Het is, met de Sun di Gioia, die ook nieuw op de markt verkrijgbaar is, een complement aan de Acqua di Gioia die al in 2010 werd uitgebracht.

De serie is bedoeld om de elementen zon, lucht en water te beschrijven. Giorgio Armani Air di Gioia voor vrouwen ruikt licht, bloemen en frisse geuren. In de topnoten zijn de harmonische geuren van Neroli, mandarijn sinaasappel en zout, de bloemige hartnoot is gevormd uit oranjebloesem, ylang ylang ylang en pioenrood, de basis noot verschijnt nogal houtachtig, balsamisch en aardse. Een compositie van mos, kasjmier hout, cipres en patchouli vervolledigt de geur.

Dit is ideaal voor vrouwen die beide voeten in het leven hebben en weten wat zij willen. Vrij, ongebonden en op geen enkele manier saai. Deze lichte geur van de dag kan een constante metgezel worden. De parfumserie Giorgio Armani Air di Gioia is bijzonder populair op warme lente- en zomerdagen, omdat het doet denken aan een warme zeebries.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Het parfum is onder geen beding opdringerig, maar sportief, levendig en fris. Voor speciale gelegenheden in de avonduren is het aangename bloemenaroma misschien wat te licht. Het doet denken aan frisse lucht, die u op mooie dagen begeleidt en een goed humeur uitstraalt.

Giorgio Armani Air di Gioia: van modetsaar tot meester in parfums

Giorgio Armani, die de parfumserie Giorgio Armani Air di Gioia heeft gemaakt, is geboren in Italië. De mode-ontwerper werd geboren in Piacenza, studeerde geneeskunde na school, maar ontdekte vervolgens zijn hart voor de mode. Om als etalagekast te kunnen werken, is hij zelfs uit zijn medische studies gestapt. Hij maakte al snel naam met zijn stijlvolle, elegante maar zeer eenvoudige mode.

Armani staat wereldwijd bekend om zijn elegantie in gedempte kleuren. De ontwerper, die zelf het liefst heel bescheiden woont, knelpunten, zwarte T-shirts en jeans draagt en nog steeds privé rijdt, ontwikkelde al in 1974 zijn eerste eigen collectie. Giorgio Armani is nu niet alleen bekend om de hoge prijs designer mode, maar ook voor ongewone frames, zonnebrillen, sieraden, horloges en heerlijke geuren. Dames en heren profiteren van de goede smaak die de Italiaanse ontwerper vanaf het allereerste begin heeft getoond. De mode van Armani is opvallend, maar niet overdreven.

Het is hetzelfde met de geuren. Unieke geurcomposities trekken de aandacht zonder opdringerig te zijn. De geurlijnen van Giorgio Armani zijn eenvoudig maar aantrekkelijk verpakt. Elke geur heeft zijn eigen herinneringen, omdat veel van de geurcomposities van de ontwerper al in het onderbewuste zijn opgeslagen in de meeste mensen in combinatie met goede herinneringen. De Giorgio Armani Air di Gioia parfumserie biedt nieuwe mogelijkheden en vrijheid om romantische herinneringen te combineren met een delicate, zeer aangename geur.

Flesje Armani Armani Air di Gioia combineert vrouwelijkheid met natuur

De geurenserie Giorgio Armani Air di Gioia wordt gebotteld in een simpele en eenvoudige en simple fles . De crystal flacon is vrij vierkant, hoewel het geen hoeken heeft maar alleen bochten. De voorkant is breed, de lengte en hoogte zijn ongeveer hetzelfde, de zijkant van de fles ziet er vrij smal uit. Het transparant glas van de flacon geeft een onbelemmerd zicht op de lichtblauwe inhoud. De geur is net zo lichtblauw als de hemel op een zonnige lentedag.

Het eindresultaat op de fles wordt gevormd door een ronde, eveneens b>blue cover, die een beetje donkerder van kleur is dan de inhoud. De harmonieuze combinatie van kleuren associeert juist een verbinding met zuivere lucht en een wolkenloze lucht. De vorm en het ontwerp van de verpakking van de Giorgio Armani Air di Gioia geur is identiek aan die van de andere twee geuren flacons Acqua die Gioia en Sun die Gioia. De verschillende geuren zijn echter op het eerste gezicht te onderscheiden, omdat ze elk een andere kleurschakering hebben die zachtjes door de respectievelijke kristal flacon schijnt. De naam van de geur Giorgio Armani Air di Gioia is stijlvol bedrukt metb>black lettersing op de voorkant van de fles.

Reclame voor Giorgio Armani Air di Gioia is felgekleurd

De Giorgio Armani Air di Gioia parfumserie is een van de componenten van de "Acqua di Gioha", "Air di Gioia" en "Sun di Gioia" parfumseries, waarmee parfumeur en ontwerper Giorgio Armani de drie elementen water, lucht en zon (vuur) wil presenteren.

Verwijzend naar de Italiaanse oorsprong van Giorgio Armani, werd een reclamecampagne gelanceerd in de gedrukte media die het licht, levendige geuren afbeelden voor de kleurrijke gevels van een Italiaans dorp met een steile kust. De romantische voorstellingen van de zonovergoten kustplaats brengen de geuren tot leven. De romantische rotskusten van de Italiaanse regio Cinque Terre zijn hiervan een voorbeeld. De rust van de kleine kustplaatsen brengt zich over in de stemming van de kijkers van de printcampagne.

Reeds bij de Ligurische landschappen manifesteert zich de wens om de geuren uit te proberen die typisch zijn voor deze natuurlijke en ongerepte landschappen. Het drijfvermogen, de kracht van de elementen, gecombineerd met de lichtheid van de zintuigen, lijkt aanstekelijk. Het verlangen naar frisse lucht, zon en vrijheid dat in ieder mens aanwezig is, wordt specifiek aangepakt in de printcampagne. Het verlangen om de geur van frisse lucht te ruiken, zich erin te wikkelen en van de dag te genieten, wordt steeds sterker.

Ver weg van het dagelijks leven lijkt er een wereld te zijn waarin de meest geheime verlangens uitkomen. Met een delicate geur zoals die aangeboden door Giorgio Armani Air di Gioia, lijkt de vervulling van deze wensen een beetje dichterbij te komen. Geen wonder dat veel vrouwen de geur combineren met lente, zomer, zon, frisse lucht, een zoute zeebries en een goed humeur. De volgende flirt kan niet ver, als het licht, maar zeer verleidelijk bloemige geur wordt gebruikt.