Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-53%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Dolce & Gabbana The Only One werd uitgebracht in 2018 als opvolger van het populaire origineel en is voorzien van noten van viooltje, bergamot, iris en koffie.

Een geur die staat voor sensualiteit, verleiding en toewijding. Voor het vinden van de Ene.

Dolce & Gabbana The Only One goedkoop kopen

uitverkocht producten +

De geur +

Zelfverzekerd, expressief en verleidelijk

Dolce & Gabbana The Only One is betoverend elegant en hypnotiserend. De opvolger van de populaire The One betovert met zijn viooltjes- en koffienoten die vrouwelijkheid combineren met complexiteit. Terwijl The One klassiek luxueus was, is The Only One gecreëerd voor vrouwen wier zelfvertrouwen met hun tijd meegaat. Ze zijn geraffineerd en eigenzinnig, maar beloven ook een veelheid aan charmes aan degenen die hen verleiden. In ruil daarvoor claimen ze The Only One, de enige te zijn.

Ongebruikelijke geurakkoorden zoals de liaison van bloemige iris en frisse bergamot, van aardse patchoeli met heerlijke vanillesmaken, geven Dolce & Gabbana The Only One een verleidelijk maar eigentijds timbre. Het boeket opent met zachte viooltjesaroma's, gevangen door zure bergamot en sinaasappel. Deze ontmoeten een gourmand geurenhart van verleidelijke mokka-geuren, bloemige iris en verleidelijke rozennuances, omringd door peer en oranjebloesem. Een symfonie van contrasten is ook het geurbed waarin de akkoorden vloeien: expressieve patchoeli, gevangen door zachte vanille en suikerzoete karamelnuances. Viooltjes en iris domineren deze bedwelmende geur, gevolgd door gekarameliseerde bloemen- en koffieakkoorden. De drager van Dolce & Gabbana The Only One glijdt weg in een opwindend aura dat haar een zelfverzekerde levenslust belooft.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
Parfümeur:
Violaine Collas
Jaar van uitgave:
2018

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Dolce & Gabbana The Only One in vergelijking met de SRP