Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Dolce & Gabbana The Only One werd uitgebracht in 2018 als opvolger van het populaire origineel en is voorzien van noten van viooltje, bergamot, iris en koffie.

Een geur die staat voor sensualiteit, verleiding en toewijding. Voor het vinden van de Ene.

Dolce & Gabbana The Only One kopen tegen een gunstige prijs

uitverkocht producten +

De geur +

Zelfbewust, expressief en verleidelijk

Raverend elegant en hypnotiserend is Dolce & Gabbana The Only One . De opvolger van de populaire The One boeit met zijn violet- en koffienoten, die vrouwelijkheid met complexiteit combineren. Terwijl The One klassiek luxueus was, werd het gecreëerd The Only One voor vrouwen wier zelfvertrouwen met de tijd meegaat. Ze zijn geraffineerd en eigenzinnig, en beloven een verscheidenheid aan charmes aan degene die ze verleidt. Daarvoor beweren ze, The Only One dat ze de enige zijn.

Ongebruikelijke geurakkoorden zoals de liaison van bloemeniris en verse bergamot, van aardse patchoeli met heerlijke vanille-aroma's, geven het Dolce & Gabbana The Only One een betoverend en tegelijkertijd eigentijds timbre. Het boeket opent met zachte violette aroma's, gevangen door taart bergamot en sinaasappel. Deze voldoen aan een gastronomisch geurend hart van verleidelijke mokka, bloemeniris en betoverende rooskleurige nuances, omgeven door peer en oranjebloesem. Een symfonie van contrasten is ook het geurbed waarin de akkoorden eindigen: expressieve patchoeli, gevangen door zachte vanille- en suikerkaramelnuances. Violet en iris domineren deze onstuimige geur, gevolgd door gekarameliseerde bloemen- en koffieakkoorden. De drager van de Dolce & Gabbana The Only One geur glijdt uit in een aura die haar zelfverzekerde levenslust belooft.

Kopnoten:
Viooltje
Bergamot
Hartnoten:
Koffie
Iris
Basisnoten:
vanille
Patchoeli
Parfumeur:
Violaine Collas
Jaar van uitgave:
2018

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easyCOSMETIC. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easyCOSMETIC gestuurd worden.

vandaag tot-47%1