Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-42%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Dolce & Gabbana Light Blue Forever

De geur +

Dolce & Gabbana Light Blue Forever - de zonnige en sensuele geur voor vrouwe

Light Blue Forever breidt de reeks Light Blue-geuren van Dolce & Gabbana uit met een nieuwe, fascinerende vrouwelijke geur voor vrouwen. Dolce & Gabbana Light Blue Forever pour Femme betovert als een zonnige en tegelijkertijd sensuele geur die zeer vrouwelijk is gecreëerd en doet denken aan lange mediterrane zomerdagen aan zee. Het is een zeer vrouwelijke geur, die romantisch en inspirerend de ware liefde olfactorisch vertaalt en vertegenwoordigt.

De samenstelling van het damesparfum Light Blue Forever is gebaseerd op het olfactorisch zonnige concept van het originele damesparfum Light Blue met noten van citroen, appel, witte bloemen en cederhout. Het damesparfum Dolce & Gabbana Light Blue Forever krijgt echter een nieuw karakter door oranjebloesems, die de sprankelende geur groter doen bloeien, meer benadrukken en sensueel omhullen met eigentijdse noten van modern hout en muskus.

De meesterlijke compositie opent met de verfrissende topnoot van Calabrische citroen en een knapperige Granny Smith appel, waarvan de essences worden geëxtraheerd met de Sfumatrice-techniek. De geurbeleving bloeit zeer sensueel met de hartnoot van een moderne bloem, zonnig boeket van oranjebloesem als overheersend akkoord en weelderige witte bloemenbloesem. De basisnoot omlijst de signatuur met cederhout uit Virginia en kasjmierhout, liefdevol omhuld door witte muskus.

Kopnoten:
granny-smith-appel
Calabrische citroen
Hartnoten:
Sinaasappelbloesem
witte bloesems
Basisnoten:
kasjmierhout
Virginiaceder
witte muskus
Parfumeur:
Olivier Cresp
Jaar van uitgave:
2021

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten