Dolce & Gabbana gieten Homme Intenso vreest met hout-aromatische aura

Het parfum Dolce & Gabbana Pour Homme Intenso is een volledig herwerkte versie van de zeer succesvolle geur Pour Homme van dit ontwerperslabel. Dolce & Gabbana Pour Homme Homme Intenso is een zeer wood en aromatische geur. De kracht ligt in de elegantie. Het zorgt hier voor een zeer fijn contrast tussen de afzonderlijke aroma' s, waardoor het fris en schoon overkomt, maar ook verzadigd en warm.

Dolce & Gabbana Pour Homme Intenso is een absolute mannengeur, perfect voor de moderne man van vandaag met een voorliefde voor traditie. De voorbode van deze buitengewone geurbeleving is gevormd door aquatische aroma' s en fijne nuances van lavendel en basilicum. De hartnoot wordt gedomineerd door mannelijk aroma.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Naast de reeds in de topnoot gebruikte lavendel worden hier ook tabak, hooi en zemelen gebruikt. Dolce & Gabbana Pour Homme Homme Intenso wordt afgerond met een houtachtige basisnoot met aroma's van labdanum, zandalhout- en cipres.

Ontwerper van Dolce & Gabbana pour Homme Intenso gemaakt meesterwerk

De geur Dolce & Gabbana pour Homme Intenso wordt geproduceerd door het Amerikaanse bedrijf Procter & Gamble. Helaas kan de parfumeur die verantwoordelijk is voor deze elegante, lichte en adembenemende geur niet worden bepaald. Men kan echter met grote zekerheid zeggen dat de maker van Dolce & Gabbana pour Homme Intenso een van de beste parfumeurs ter wereld moet zijn.

Er zijn verschillende feiten die voor deze veronderstelling pleiten en die geen andere conclusie kunnen rechtvaardigen. Ten eerste is de parfumeur er met Dolce & Gabbana pour Homme Intenso in geslaagd om een reeds zeer succesvolle bestaande geur te verfijnen en er zeker iets van te geven. Aan de andere kant weet hij met dit parfum heel verschillende eigenschappen te combineren en tegelijkertijd harmonieus te laten klinken.

Met deze perfecte geur heeft de maker naam gemaakt onder de parfumeurs en op indrukwekkende wijze bevestigd. Dolce & Gabbana pour Homme Intenso is het bewijs van de hoge kunst van het parfumeursberoep en de vaardigheid van de uitvinder. Het parfum is perfect tot in het kleinste detail, zodat men moet aannemen dat de schepper zijn beroep meer als een roeping beschouwt en zich dus volledig aan zijn werken wijdt, die men uiteindelijk op sensationele wijze kan ervaren en beleven.

Masculin: de fles Dolce & Gabbana gieten Homme Intenso

De geur Dolce & Gabbana Pour Homme Homme Intenso wordt aangeboden in een transparante flacon gemaakt van bruin glas. De lijnen zijn recht en duidelijk, maar de flacon heeft geen hoeken of randen. Een van de redenen hiervoor is onder meer dat het niet in de vorm van een vierkant wordt gehouden, maar in een ronde vorm.

Dit kleurenschema en zijn vorm geven de delance die de geur zelf bezit. De goudkleurige letters, waarmee zowel de naam van de geur als het label van de ontwerper worden aangebracht, geven de fles een vleugje luxe. Het gehele beeld wordt afgerond met de bruine sluiter harmonisch.

Hollywoodster Colin Farrel is het gezicht van Dolce & Gabbana pour Homme Intenso

De reclamecampagne Dolce & Gabbana pour Homme Intenso draait om zijn reclame-uitstraling. Dat is niet minder dan dat van acteur Colin Farrell. De campagne van het parfum is zorgvuldig en eenvoudig, net als het parfum zelf. Het weerspiegelt op een speciale manier de typische kenmerken van Dolce & Gabbana pour Homme Intenso. Colin Farrell is ook de perfecte ambassadeur voor deze geur en personaliseert de eigenschappen ervan.

Farrell wordt beschouwd als een symbool van de moderne mens, maar hij is trots op zijn wortels en de tradities van zijn vaderland. Verder is hij vakkundig geënsceneerd op het strand. Op de achtergrond kan de toeschouwer de zee al in zijn hoofd zien. Het creëert een ontspannen sfeer die het pure leven en de frisheid van het parfum symboliseert, evenals de helderheid zoals de oceaan. De kijker van de campagne kan dus onmiddellijk een verband leggen tussen de campagne en de kenmerken van het hier geadverteerde product.

De belettering maakt het gemakkelijk om te bepalen welk product hier wordt geadverteerd. Zodat men meteen weet dat dit Dolce & Gabbana pour Homme Intenso is, worden de naam en de fabrikant van het parfum in de rechterhelft van het plaatje nog eens benadrukt. Met eenvoudige en begrijpelijke foto's wordt een zeer effectief resultaat bereikt.