Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Een beetje intenser: Dolce & Gabbana pour Homme Intenso is pure mannelijkheid. De geur van een vastberaden man die emoties achter zich laat en zijn instincten volgt.

Het Italiaanse ontwerpersduo creëerde een houtachtige en kruidige mannengeur, waarbij voor het eerst gebruik werd gemaakt van de schors van Melkhout. Het aroma van deze boom die in Zuid-Afrika groeit is uniek en zorgt voor de intense geur van de Homme Intenso.

Dolce & Gabbana pour Homme Intenso kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Dolce & Gabbana gieten Homme Intenso vreest met hout-aromatische aura

Het parfum Dolce & Gabbana Pour Homme Intenso is een volledig herwerkte versie van de zeer succesvolle geur Pour Homme van dit ontwerperslabel. Dolce & Gabbana Pour Homme Homme Intenso is een zeer wood en aromatische geur. De kracht ligt in de elegantie. Het zorgt hier voor een zeer fijn contrast tussen de afzonderlijke aroma' s, waardoor het fris en schoon overkomt, maar ook verzadigd en warm.

Dolce & Gabbana Pour Homme Intenso is een absolute mannengeur, perfect voor de moderne man van vandaag met een voorliefde voor traditie. De voorbode van deze buitengewone geurbeleving is gevormd door aquatische aroma' s en fijne nuances van lavendel en basilicum. De hartnoot wordt gedomineerd door mannelijk aroma.

Naast de reeds in de topnoot gebruikte lavendel worden hier ook tabak, hooi en zemelen gebruikt. Dolce & Gabbana Pour Homme Homme Intenso wordt afgerond met een houtachtige basisnoot met aroma's van labdanum, zandalhout- en cipres.

Kopnoten:
Labdanum
Sandelhout
Cipres
Hartnoten:
Tabak
hooi
mimusops zeyheri
zemelen
Basisnoten:
aquatische geuren
Basilicum
Lavendel
Jaar van uitgave:
2014

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-53%1