Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Dolce & Gabbana L'Impératrice: Een parfum dat een keizerin waardig is. De fruitig-frisse damesgeur is geïnspireerd op de tarotkaart van de Keizerin. In de tarot staat deze kaart voor liefde, wijsheid en schoonheid.

Zo is L'Impératrice een parfum voor vrouwen die liefde kunnen geven, maar ook kunnen ontvangen en accepteren.

Dolce & Gabbana L'Impératrice kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Dolce & Gabbana L'Impératrice ruikt naar exotische frisheid en vrouwelijke sensualitei

De inspiratie voor de frisse Dolce & Gabbana L'Impératrice is een kaart uit het Tarot deck. De heerseres of keizerin staat voor liefde, de kracht van één natuur evenals vrouwelijkheid. Alle facetten komen tot uiting in de geurcompositie, waarin ook verschillende invloeden harmonieus samenkomen.

Bloemige en aquatische noten komen samen in de geur van Dolce & Gabbana L'Impératrice. Het parfum voor vrouwen opent met fruitige akkoorden van exotische kiwi en lichtzure rabarber. Rode bessen voegen dat iets toe. In het hart ontvouwen zich bloemige akkoorden van cyclamen. Ze worden aangevuld met zomerse verse watermeloen. De rijke basis geeft Dolce & Gabbana L'Impératrice zijn vrouwelijk, warm en sensueel karakter. Naast muskus spelen sandelhout en extracten van de grapefruitboom een belangrijke rol. Zo wordt het evenwicht tussen exotische en klassiek-vrouwelijke nuances perfect bewaard.

In tegenstelling tot veel bloemengeuren is hij niet te zoet, maar heeft hij dankzij de vruchten wel een zuurtje. Geselecteerde specerijen geven hem meer pit en een sportief karakter. Toch blijft de geur lang en vrouwelijk, dankzij de muskusnoot en het hout. Als eau de toilette is Dolce & Gabbana L'Impératrice ideaal voor dagelijks gebruik en elke gelegenheid. De veelzijdige mix past ook in elk seizoen zonder te zwaar te lijken.

Kopnoten:
aalbes
Rabarber
Kiwi
Hartnoten:
Watermeloen
Cyclamen
Basisnoten:
muskus
Sandelhout
Grapefruit hout
Parfumeur:
Nathalie Lorson
Jaar van uitgave:
2009

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Dolce & Gabbana L'Impératrice met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Foleyed
Mooie nieuwe site!

Waarom nog langer verder zoeken als je bij easycosmetic zoveel keuze en zon goede prijzen hebt! Prima combinatie!! Ik ben een nieuwe klant.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-63%1