Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-64%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Dolce & Gabbana L'Impératrice: Een geur die een keizerin waardig is. Deze fruitige, frisse geur voor vrouwen is geïnspireerd op de tarotkaart Keizerin. In tarot symboliseert deze kaart liefde, wijsheid en schoonheid.

L'Impératrice is daarom een geur voor vrouwen die liefde kunnen geven, maar ook kunnen ontvangen en accepteren.

Dolce & Gabbana L'Impératrice goedkoop kopen

De geur +

Dolce & Gabbana L'Impératrice heeft een geur van exotische frisheid en vrouwelijke sensualiteit

De inspiratie voor de frisse Dolce & Gabbana L'Impératrice is een kaart uit het tarotspel. De heerseres of keizerin symboliseert liefde, de kracht van één natuur en vrouwelijkheid. Alle facetten komen tot uiting in de geurcompositie, die bovendien verschillende invloeden harmonieus combineert.

Bloemige en aquatische noten verenigen zich in de geur van Dolce & Gabbana L'Impératrice. De geur voor vrouwen opent met fruitige akkoorden van exotische kiwi en licht zure rabarber. Rode bes voegt dat beetje extra toe. In het hart ontvouwen zich vervolgens bloemige akkoorden van cyclamen. Ze worden aangevuld met zomerse frisse watermeloen. Dolce & Gabbana L'Impératrice krijgt zijn vrouwelijke, warme en sensuele karakter van de rijke basis. Naast muskus spelen sandelhout en extracten van de grapefruitboom hier een belangrijke rol. Zo blijft de balans tussen exotische en klassiek vrouwelijke nuances perfect behouden.

In tegenstelling tot veel bloemige geuren is het niet te zoet, maar heeft het wat zuurs dankzij het fruit. Geselecteerde kruiden geven het meer pit en een sportief karakter. Toch verliest het niets van zijn langlevendheid en vrouwelijkheid dankzij de muskus- en houtachtige noten. Als eau de toilette is Dolce & Gabbana L'Impératrice ideaal om elke dag en elke gelegenheid te dragen. De veelzijdige mix past ook bij elk seizoen zonder te zwaar te zijn.

Kopnoten:
aalbes
Rabarber
Kiwi
Hartnoten:
Watermeloen
Cyclamen
Basisnoten:
muskus
Sandelhout
Grapefruit hout
Parfumeur:
Nathalie Lorson
Jaar van uitgave:
2009

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Dolce & Gabbana L'Impératrice met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Foleyed
Mooie nieuwe site!

Waarom nog langer verder zoeken als je bij easycosmetic zoveel keuze en zon goede prijzen hebt! Prima combinatie!! Ik ben een nieuwe klant.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten