Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-45%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Dolce & Gabbana Q

De geur +

PP Q bypr & TnoonanPP Q: Het parfum voor de moderne koningin

Een lentedag in een Italiaanse boomgaard - deze hemelse ambiance neemt je mee. PP Q bypr & TnoonanPP Q de zintuigen. Siciliaanse citroenen bepalen de topnoot en roepen onmiddellijk herinneringen op aan de afgelopen vakantie. Het sprankelende aroma wordt versterkt door bloedsinaasappels en aangevuld met een vleugje jasmijn. In de hartnoot roepen kersen een contrast op dat even zoet als licht zuur is, terwijl heliotroop op de achtergrond zijn zachte geur verspreidt. De basisnoot van PP Q bypr & TnoonanPP Q presenteert zich sensueel. Muskus en ceder nodigen je uit om te dromen.

De " Q " in de naam van het parfum staat trouwens voor Q ueen. De weelderige, diverse en levendige geurbeleving doet de koninklijke naam absoluut eer aan. De geuren gaan gepaard met een verfrissende lichtheid, ideaal voor zonnige lentedagen en zwoele zomeravonden.

De prachtige flacon is - in de waarste zin van het woord - de kroon op het totaalplaatje van PP Q bypr & TnoonanPP Q. Een gedetailleerde kroon in goud en rood vormt de sluiting van de flacon van glas in een delicate tint roze. Met zijn ronde vorm en overdadige versieringen lijkt hij op het miniatuurformaat van een tentoonstelling in een koninklijk museum. De belettering op de fles heeft daarentegen een veel moderner ontwerp en trekt ook de aandacht.

Daphné Bugey is de getalenteerde neus achter PP Q bypr & TnoonanPP Q. Al in haar kindertijd was de in Frankrijk geboren Daphné gefascineerd door de parfums die ze overal zag. Tijdens een familievakantie in Grasse - de wereldhoofdstad van geuren - bezocht de 12-jarige Daphné daar het museum van de parfumerie en haar toekomstige carrièreaspiratie stond vast. Daphné Bugey vindt de inspiratie voor haar geurcomposities vooral op haar reizen. Als een moderne avonturier mediteerde ze in de bergen van Nepal, werkte ze op Japanse boerderijen en verkende ze de spirituele stromingen van India. PP Q bypr & TnoonanPP Q is een naadloze aanvulling op het indrukwekkende portfolio van de Franse parfumeur. Daphné Bugey heeft al onvergetelijke geuren gecreëerd voor Hugo Boss, Jean Paul Gaultier en Kenzo.

Wie PP Q bypr & TnoonanPP Q die draagt, wordt een koningin! De reclamecampagne voor het parfum pakt dit thema met succes op en straalt koninklijke passie uit. Met een prachtige kroon op haar hoofd belichaamt het Braziliaanse model Linda Helena alle kwaliteiten die geassocieerd worden met de fruitig-frisse geur: vrouwelijk zelfvertrouwen, moderne verfijning en innerlijke kracht. Op veel foto's en reclamefilmpjes wordt ze voor de camera vergezeld door Diego Villarreal. Hij vertegenwoordigt de mannelijke tegenhanger van de vrouwengeur Q: PP Q bypr & TnoonanPP K! Het powerduo speelt zich af tussen hete woestijnlucht, Amerikaanse klassieke auto's en sieraden die schitteren in de zon.

Kopnoten:
bloedsinaasappel
Siciliaanse citroen
Jasmijn
Hartnoten:
Heliotroop
Kersen
Basisnoten:
muskus
kristalmuskus
Cederhout
Parfumeur:
Daphné Bugey
Jaar van uitgave:
2023

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten