Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-34%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Dolce & Gabbana Light Blue Summer Vibes

uitverkocht producten +

De geur +

Dolce & Gabbana Light Blue Summer Vibes - Italiaanse frisheid voor de zome

De Dolce & Gabbana Light Blue Summer Vibes Eau de Toilette voor dames uit 2023 is een frisse geur met citrus-, fruit- en houtachtige noten.

In het begin ontvouwt de Calabrische bergamot zijn licht wrange en verfrissend mierzoete karakter. Voor een topnoot houdt de bergamot lang aan in de geur. In het hart mengt een zoet-fruitige perzik zich en neemt later de geur over. Het wordt een beetje romig en warm. Cederhout sluit de geur af op een klassiek elegante manier. Ook hier wordt de overgang van perzik naar cederhout gekenmerkt door prachtig vloeiende geurnoten. Dolce & Gabbana Light Blue Summer Vibes is een lichte geur die verfrissend, vrolijk en verfijnd is, vooral op warme dagen.

De flacon van Dolce & Gabbana Light Blue Summer Vibes valt op door zijn uitgebreide patroon in verschillende tinten blauw. Het is een eerbetoon aan majolica, een Italiaanse keramiek uit de 15e en 16e eeuw die op ingewikkelde wijze werd geglazuurd. Een glanzende zilveren streep brengt de retro-look in het moderne tijdperk. De witte kap lijkt van binnenuit te gloeien. Zo belichaamt het ontwerp Italiaanse elegantie, maar ook de losheid van de zomer en natuurlijk een grote Italiaanse traditie.

De geur van Dolce & Gabbana Light Blue Summer Vibes is typisch voor parfumeur Olivier Cresp. Zijn creaties zijn altijd authentiek, gebruiken graag heldere grondstoffen en zijn minimalistisch in hun formulering. Met slechts drie ingrediënten slaagt hij erin een frisse zomergeur te creëren die de warmte en lichtheid van de zomer vangt, frisheid geeft, maar ook een vleugje verleiding in zich draagt. Citrusvruchten behoren tot de favoriete ingrediënten van de parfumeur, die opgroeide in Grasse in een familie van parfumeurs. Als kind al bestudeerde hij de grondstoffen van parfums en werd hij er specifiek in opgeleid. Zijn vele succesvolle creaties, zoals Angel van Mugler of Pour Femme van Lacoste, laten zien dat dit alleen maar in zijn voordeel werkte.

Een liefdesvakantie op Capri, de zee is blauw, de zon schijnt, de dagen zijn licht en mooi. Dat is wat de door Steven Brahms geregisseerde promotiefilm van Dolce & Gabbana Light Blue Summer Vibes laat zien. Modellen Bianca Balti en David Gandy spelen het verliefde stel dat een zorgeloze dag op het strand doorbrengt tegen een adembenemende achtergrond. Er hangt liefde in de lucht, maar ook vreugde en lichtheid. De geur brengt dit perfect over met zijn frisse, fruitige en houtachtige noten.

Kopnoten:
Calabrische bergamot
Hartnoten:
Perzik
Basisnoten:
Cederhout
Parfumeur:
Olivier Cresp
Jaar van uitgave:
2023

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten