Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Dolce & Gabbana Dolce Violet

uitverkocht producten +

De geur +

Dolce & Gabbana Dolce Violet - Een delicaat viooltje en veel frui

Dolce & Gabbana Dolce Violet is een vrolijke, fascinerende eau de toilette uit 2023. Het viooltje staat centraal in de geur. Maar net als in de natuur is het niet op de voorgrond van de geur aanwezig. Het wil ontdekt worden. Fruitige en zoete noten zijn veel meer aanwezig.

De Eau de Toilette voor vrouwen begint met rijpe, sappige rode bes en mandarijn, terwijl cyclaam lichte bloemige noten biedt. In het hart bevindt zich viooltje met zijn zoete, lenteachtige geur. Het wordt ondersteund door peer en braam, die het karakter van de geur weer in het fruitige trekken. Vanille uit Madagaskar, muskus en sandelhout bevinden zich in de basis, die zacht en licht romig ruikt, met houtachtige noten. Dolce & Gabbana Dolce Violet draagt de lichtvoetigheid van de lente uit. Het spreekt dus vooral jonge vrouwen aan. De fruitige geur heeft een gemiddelde sillage en past bij vele gelegenheden.

De fles van Dolce & Gabbana Dolce Violet valt op door zijn sterk violette kleur. De kleine cilinder loopt taps toe naar de hals van de fles. De dop is ontworpen in de vorm van een gestileerde bloem, die ook paars is. In het midden knipperen de ongeopende bloemblaadjes in een pasteltint van perzik. De hals van de flacon is versierd met een klein zwart strikje. De naam van de geurcollectie "Dolce" en de merknaam zijn ook in het zwart weergegeven. In de perziktint staat de naam van het parfum op de bodem van het flesje. Als de geur van de Dolce-collectie legt Violet vakkundig accenten, maar heeft net als de andere geuren een zoet, licht karakter.

Emilie Bevierre Coppermann creëert in Dolce & Gabbana Dolce Violet een betoverende wereld die licht maar ook verleidelijk is, zonder de zelfironie te vergeten. Dolce Violet combineert het delicate viooltje met de kracht van fruit. Hierdoor ontstaat een speelsheid die het karakter van de geur bepaalt. Tegelijkertijd heeft de zoetheid van het parfum een troostend effect. Emilie Bevierre Coppermann was zich hier zeker van bewust, want haar doel is om met geuren nieuwe inspiratie op te doen, maar ook om geheime verlangens te vervullen. Met Dolce & Gabbana Dolce Violet slaagt ze daar zeker in.

Deva Cassel is het gezicht voor de reclamecampagne voor Dolce & Gabbana Dolce Violet. Het Italiaanse model belichaamt de geurreeks perfect. Ze loopt door de straten van Milaan met een levendige pas, leren jasje, minirok en een koptelefoon in haar hand. Haar look zegt dat ze weet wat ze wil en het ook krijgt.

Kopnoten:
Cyclamen
Mandarijn
Zware Aalbessen
Hartnoten:
Peer
Braambes
Viooltje
Basisnoten:
Bourbon-vanille
muskus
Sandelhout
Parfumeur:
Emilie Bevierre-Coppermann
Jaar van uitgave:
2023
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-11%1