Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-48%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Dolce & Gabbana Dolce Violet

De geur +

Dolce & Gabbana Dolce Violet - Een delicaat viooltje en veel fruit

Dolce & Gabbana Dolce Violet is een vrolijke en fascinerende eau de toilette uit 2023, met viooltjes in het middelpunt van de geur. Maar net als in de natuur is het niet op de voorgrond van de geur aanwezig. Het wil ontdekt worden. Fruitige en zoete noten zijn veel meer aanwezig.

De Eau de Toilette voor vrouwen begint met rijpe, sappige zwarte bes en mandarijn, terwijl cyclamen lichte bloemige noten toevoegt. Het hart wordt gevormd door viooltjes met hun zoete, lenteachtige geur. Het wordt ondersteund door peer en braam, die de geur een fruitig karakter geven. Vanille uit Madagaskar, muskus en sandelhout bevinden zich in de basis, die een zachte, licht romige geur met houtachtige noten heeft. Dolce & Gabbana Dolce Violet draagt de luchtigheid van de lente in zich. Dit maakt het vooral aantrekkelijk voor jonge vrouwen. De fruitige geur heeft een gemiddelde sillage en is geschikt voor vele gelegenheden.

De flacon van Dolce & Gabbana Dolce Violet valt op door zijn sterke paarse kleur. De kleine cilinder loopt taps toe naar de hals van de flacon. De dop is ontworpen in de vorm van een gestileerde bloem en is ook paars. In het midden knipperen de ongeopende bloemblaadjes in een pastelkleurige perzikkleur. De hals van de flacon is versierd met een klein zwart strikje. De naam van de geurcollectie "Dolce" en de merknaam zijn ook in het zwart. De naam van het parfum staat in perzikkleur op de onderkant van de flacon. Violet legt als geur uit de Dolce-collectie vakkundig accenten, maar heeft net als de andere geuren een zoet, licht karakter.

In Dolce & Gabbana Dolce Violet creëert Emilie Bevierre Coppermann een betoverende wereld die zowel licht als verleidelijk is, zonder de zelfironie te vergeten. Dolce Violet combineert het delicate viooltje met de kracht van fruit. Dit creëert een speelsheid die het karakter van de geur bepaalt. Tegelijkertijd heeft de zoetheid van de geur een troostend effect. Emilie Bevierre Coppermann was zich hier zeker van bewust, want haar doel is om nieuwe inspiratie te creëren door middel van geuren, maar ook om geheime verlangens te vervullen. Met Dolce & Gabbana Dolce Violet slaagt ze hier zeker in.

Deva Cassel is het gezicht van de reclamecampagne voor Dolce & Gabbana Dolce Violet. Het Italiaanse model belichaamt de geurserie perfect. Met een levendige tred, leren jack, minirok en koptelefoon in haar hand loopt ze door de straten van Milaan. Haar look zegt dat ze weet wat ze wil en het ook krijgt.

Kopnoten:
Cyclamen
Mandarijn
Zware Aalbessen
Hartnoten:
Peer
Braambes
Viooltje
Basisnoten:
Bourbon-vanille
muskus
Sandelhout
Parfumeur:
Emilie Bevierre-Coppermann
Jaar van uitgave:
2023
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten