Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-42%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Dolce & Gabbana Devotion

De geur +

Dolce & Gabbana Devotion - Toewijding aan het mooie leve

Dolce & Gabbana Devotion Eau de Parfum Spray tovert een glimlach op je gezicht. Want de frisse en tegelijkertijd warme geur doet denken aan zoete desserts onder de Italiaanse zon. Eerst stijgt de zoete frisheid van gekonfijte citroenen op in de neus. Oranjebloesem geeft de geur een heerlijke lichtheid, vanille zorgt voor een onweerstaanbare romigheid, warmte en verleiding. Dolce & Gabbana Devotion is een ongecompliceerde geur die vertelt over de heerlijkheid van het leven en de liefde. Het vergezelt alle vrouwen die houden van de geur van sappige citroenen en vanille met elegante vrolijkheid.

De fles Dolce & Gabbana Devotion is aan de voorkant versierd met een fraai vormgegeven metalen hart, in het midden waarvan het logo van Dolce & Gabbana aan een hart hangt. Bladeren en een strik versieren het hart, dat in een iets andere vorm ook terug te vinden is op de verpakking. Het hart symboliseert toewijding en pure liefde. In tegenstelling tot het barok ogende hart, zijn de glazen body en stop in eenvoudige elegantie gehouden. Ze vormen een charmant contrast met het weelderige hart en staan zowel voor de koele frisheid die de geur uitstraalt als voor de warmte die het hart symboliseert.

Olivier Cresp is al sinds het begin van zijn carrière een van de groten van de industrie. Met Angel by Thierry Mugler bereikte hij een sensatie die tot op de dag van vandaag doorklinkt. Maar in tegenstelling tot de verbazingwekkend uitgebreide geurpiramide van Angel, houdt de Fransman tegenwoordig van eenvoudige composities die verrassen door hun directheid en directheid. Dat bewijst ook Dolce & Gabbana Devotion, die met zijn zoete citroencrème meteen een exclusieve vrolijkheid verspreidt. Andere populaire geuren van Olivier Cresp zijn Pour Femme van Lacoste en Light Blue van Dolce & Gabbana.

Voor de promotiefilm van Dolce & Gabbana Devotion huurde het bedrijf de Amerikaanse zangeres Katy Perry in. Gillend van levensvreugde vaart ze op een edele houten boot naar een Italiaanse badplaats waar ze omringd wordt door kinderen. Niet te missen is een knappe man, gespeeld door Michele Morrone, die meteen bezwijkt voor Katy Perry's schoonheid. s Middags wandelt Perry door het dorp, aait een kat en 's avonds feest ze op traditionele muziek. Als ze na het uitgebreide dansen een frisse neus wil halen, staat er een man op haar te wachten die haar glimlachend met een handzwaai zijn hart toewerpt. Positief, onstuimig en vol leven zijn de film en het parfum.

Kopnoten:
Gekonfijte citroen
Hartnoten:
Sinaasappelbloesem
Basisnoten:
vanille
Parfumeur:
Olivier Cresp
Jaar van uitgave:
2023

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten