Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten  ·  Prijs van het goedkoopste product in de serie Dolce & Gabbana The One for Men

Dolce & Gabbana The One for Mannen - een compositie vol mannelijkheid en charme.

Dolce & Gabbana The One for Men is een sensuele en elegante geur die er kruidig en fris uitziet dankzij een hout-oriëntale geur. Tabak en fijn hout worden in deze eau de toilette in uitstekende harmonie gebracht.

De charismatische mannengeur is ook gebaseerd op sandelhout, bergamot en muskus, die samen een bittere topnoot vormen. De hartnoot is kruidig en doet denken aan kostbare vetiver en racy tabak geur. De kruidige oosterse geur verspreidt een bijzondere magie en onderstreept het unieke karakter van deze eau de toilette. Amber, ceder en tabak vormen de basisnoot, terwijl de topnoot bestaat uit koriander, basilicum en grapefruit. Met oranjebloesem, gember en kardemom is de geur licht zoet ten opzichte van de hartnoot.

Al met al blijkt het Dolce & Gabbana The One for Men een charismatische geur te zijn en zorgt het voor een onmiskenbare aantrekkingskracht. The One for Men Niet alleen de geurcreatie zelf is fantasierijk, Dolce & Gabbana maar ook de verfijnd vormgegeven fles. De goudgele kleur van de Eau de Toilette komt het best tot zijn recht. Bovendien kan het parfum nauwkeurig en economisch worden afgegeven.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Dolce & Gabbana The One for Men staat voor frisheid, creativiteit en mannelijkheid, die samen een heel bijzondere geurbeleving creëren. Naast de eau de toilette, Dolce & Gabbana The One for Men een compleet assortiment geuren en verzorgingsproducten, waaronder deodorant, spray, aftershave en eau de parfum.

alle klanten beoordelen positieve
Dolce & Gabbana The One for Men
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 4 klant adviezen

Commentaar van
The One for Men
The one for Men is de beste aftershave die ik ken. en goedkoper dan bij Easycosmetic vind je hem nergens. Kan ik alleen maar verder aanbevelen!
Commentaar van
Dolce &Gabbana the One for men
Zeer aangename sportieve en frisse geur. Niet opdringerig, zuinig in het gebruik en lang te gebruiken. Houdt lekker lang aan en is betrouwbaar.
Commentaar van
meer aandacht!
Afgelopen week op straat weer aangesproken met de vraag welke geur ik ophad! Blijkbaar ben ik niet de enige die hem lekker vindt, haha!

Unieke kruidigheid die The One for Men onmiskenbaar maakt

Dolce & Gabbana is één van de beroemdste modemerken in Europa en wereldwijd. Het Italiaanse modebedrijf is gevestigd in Milaan, de Europese modehoofdstad. Mode-ontwerpers Stefano Gabbana en Domenico Dolce ontwerpen al sinds 1985 elegante en hoogwaardige herenkleding. Inmiddels hebben ze hun assortiment uitgebreid met brillen, sieraden, accessoires en parfums voor mannen en vrouwen.

Dolce & Gabbana The One for Men bevat de nieuwste creaties op het gebied van mannengeuren. Het is een compleet assortiment van geuren en verzorgingsproducten, van eau de toilette tot deodorant, spray en eau de parfum, met alles wat u nodig heeft voor een charismatische geur ervaring.

Dolce en Gabbana hebben zich met deze parfumserie georiënteerd op bittere en kruidige smaken. Ze combineren dit echter met een frisse en fruitige noot, waarin sporen van grapefruit, koriander en basilicum als topnoot zijn verwerkt. Dolce & Gabbana The One for Men krijgt zijn verleidelijke oosterse toets van sandelhout, muskus en bergamot. Elementen van amber, ceder en tabak geven de Eau de Toilette zijn unieke kruidigheid. Dolche en Gabbana zijn er opnieuw in geslaagd om contrasten in een parfumserie te combineren en zo nieuwe en creatieve smaken te creëren die onmiskenbaar zijn.

Een eenvoudige, puristische fles die de gouden kleur van Dolce & Gabbana The One for Men tot in de puntjes laat uitkomen.

Dolce & Gabbana The One for Men is een bittere, kruidige en frisse mannengeur. Het is niet alleen verkrijgbaar als Eau de Toilette, maar ook als Aftershave, Deodorant, Spray en Eau de Parfum. De hele serie kan overtuigen met een succesvol verpakkingsontwerp.

De fles van de Eau de Toilette en Eau de Parfum is eenvoudig, ingetogen en elegant. De compacte glazen fles, afgerond op de hoeken, is transparant en accentueert The One for Men perfect de goudgele kleur van de Dolce & Gabbana fles. De massieve fles overtuigt door zijn geometrische lijnen en een verfijnde zilveren hals. Optisch doet het denken aan de maatpakken op Dolce & Gabbana . De glazen fles, afgerond op de hoeken, wordt afgesloten met een stijlvol zwart deksel van geborsteld aluminium. Het is ontworpen als een praktische schroefdop.

Niet alleen de geur, maar ook de fles maken Dolce & Gabbana er The One for Men een bijzonder parfum van. De elegante vorm en de fijne glassnede maken van deze fles Dolce & Gabbana een populair verzamelobject. Maar het is ook praktisch en functioneel tegelijk. De glazen fles maakt het mogelijk om de eau de toilette of eau de parfum nauwkeurig te doseren zodat de geur zijn volle effect kan ontplooien.

De serie Dolce & Gabbana is The One for Men herkenbaar aan de transparante en elegante glazen flessen en het Dolce Gabbana logo.

Acteur Matthew McConaughey belichaamt perfect The One-Man

Een nobel en charismatisch eau de toilette zoals Dolce & Gabbana The One for Men moet op een bijzondere manier ge??nsceneerd worden. Als product van een kwaliteitslabel belichaamt het een stedelijke levensstijl en individualiteit. De Dolce & Gabbana The One for Men parfumserie wil ook indruk maken met stijl en smaak.

In de reclamecampagne voor de Eau de Toilette ligt de focus op een discrete en minimalistische presentatie waarin kleureffecten een belangrijke rol spelen. Zo onderscheidt de fles zich met zijn edele goudgele kleur van een donkere achtergrond op advertenties en affiches. Dolce & Gabbana The One for Men vormt het heldere centrum en krijgt een extravagante, frisse en mannelijke touch. De commercials voor Dolce & Gabbana The One for Men zoeken ook een link naar de hoogwaardige mode-, brillen- en sieradencollecties. Ook hier spelen kleurcontrasten een belangrijke rol.

De hele plek is in zwart-wit gefilmd, zodat alleen de flessen van Dolce & Gabbana The One for Men opvallen met hun goudkleurige glans. De Eau de Toilette wordt vakkundig gepresenteerd als een verfijnde en charismatische mannengeur tegen de achtergrond van de modemetropool Milaan. Ook het verband met Dolce & Gabbana The One for Women wordt benadrukt: een serie waarvan de parfums net zo onderscheidend en onmiskenbaar zijn als de mannengeuren van Dolce & Gabbana.

De campagne 'One for Men' is niemand minder dan de Amerikaanse acteur en dame minnaar Matthew McConaughey. Om de aantrekkingskracht en elegantie van het parfum te onderstrepen, wordt de plek in zwart-wit neergeschoten en toont Matthew McConaughey die uit zijn nobele zwarte auto stapt om in zijn hotelkamer te komen. Op weg naar zijn kamer wordt hij altijd gefotografeerd door fotografen die hem tot in zijn kamer lijken te volgen. Als hij bij de deur van zijn kamer komt, zijn shirt uittrekt en de commercial kleur krijgt, glimlacht hij in de camera, dan is de Dolce & Gabbana The One for Men fles al vervaagd.