Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Glamoureus, weelderig en ongelooflijk opwindend: Dolce & Gabbana The One is een eerbetoon aan de vrouwelijkheid. Sensuele en warme aroma's worden zachtjes op de huid aangebracht.

Sterrenontwerpers Domenico Dolce en Stefano Gabbana willen The One elke vrouw het gevoel geven dat deze geur alleen voor haar is gecreëerd.

Dolce & Gabbana The One kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Dolce & Gabbana The One - De magie van witte bloemen en fruitige aroma's

Het bloemig-fruitige parfum Dolce & Gabbana The One is sinds de lancering in 2006 een van de sterren onder de vrouwengeuren en heeft allang een cultstatus bereikt. Trouw aan Stefano Gabbana's motto 'Every woman isThe One ', presenteert de artistieke en nog steeds zeer moderne compositie uniciteit, elegantie en zelfvertrouwen van haar drager. Het omringt de dame als een magisch aura vol onweerstaanbare geurakkoorden. Al bij de opening gaat men zitten en let op. De topnoot van Dolce & Gabbana The One serveert een heerlijke geurcocktail. Zoete en pittige bergamot wordt vergezeld door pittige en verse mandarijn, het verleidelijke aroma van rijpe perzik en sappige lychee. Het hart van de geur is gewijd aan sierlijke witte bloemen die vrouwelijke gratie en elegantie vieren. De betoverende geur van Dolce & Gabbana The One lelietjes-van-dalen, fris opgebloeide, stralende jasmijn en de delicate, fragiele Madonna Lelie verenigen zich in een intens bloemig akkoord vol elegantie en charme dat bijna niemand kan weerstaan. Balsamico-zoet amber, zachte muskus, fijnkruidige vetiver, sappige pruim en verleidelijk-zoete vanille eindigen Dolce & Gabbana The One indrukwekkend.

Kopnoten:
Bergamot
Lychee
Mandarijn
Perzik
Hartnoten:
witte lelie
Basisnoten:
Amber
muskus
vanille
Jaar van uitgave:
2006

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Dolce & Gabbana The One met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 5 klant adviezen
Commentaar van Exierfirs
The One Bodylotion

Zo maak je een geur compleet. Als man probeer je een parfum ook als deo te krijgen. Een vrouw wil er graag een body lotion bij. Dat heeft Dolce & Gabbana heel goed begrepen.

Commentaar van Giatead
echt goed

Heerlijk, uniek parfum en dat mooi verpakt. De geur is licht zoet zonder zwaar of te opdringerig te zijn. Ik heb het gevoel dat hij bij elke gelegenheid past.

Commentaar van Lumbeavy1983
The One - it'a all in the name!

Ik heb het parfum 4 geleden voor het eerst eens geprobeerd en gebruik het sindsdien erg graag. Kan bij elke gelegenheid. Ook in de zomer een aangename, niet te sterke lucht. De douchegel en body lotion vullen het parfum perfect aan!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-47%1