Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-46%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Glamoureus, weelderig en ongelooflijk opwindend: Dolce & Gabbana The One is een eerbetoon aan de vrouwelijkheid. Sensuele en warme aroma's worden zachtjes op de huid aangebracht.

Sterrenontwerpers Domenico Dolce en Stefano Gabbana willen The One elke vrouw het gevoel geven dat deze geur alleen voor haar is gecreëerd.

Dolce & Gabbana The One goedkoop kopen

De geur +

Dolce & Gabbana The One - De magie van witte bloemen en fruitige aroma's

Het bloemig-fruitige parfum Dolce & Gabbana The One is sinds de lancering in 2006 een van de sterren onder de vrouwengeuren en heeft sindsdien een cultstatus bereikt. Trouw aan Stefano Gabbana's motto 'Elke vrouw is The One ', presenteert de kunstige en toch zeer moderne compositie de uniciteit, elegantie en het zelfvertrouwen van de draagster. Het omringt de dame als een magische aura vol onweerstaanbare geurakkoorden. De opening doet je al opkijken. De topnoot van Dolce & Gabbana The One serveert een heerlijke cocktail van geuren. Zoete bergamot wordt aangevuld met pittig-frisse mandarijn, het verleidelijke aroma van rijpe perzik en sappige lychee. Het hart van het parfum is gewijd aan sierlijke witte bloemen die vrouwelijke gratie en elegantie vieren. Verleidelijk geurende lelietjes-van-dalen, vers gebloeide, stralende jasmijn en de delicate, fragiele Madonnalelie vormen samen een intens bloemenakkoord vol elegantie en charme dat bijna niemand kan weerstaan.De basis van Dolce & Gabbana The One zorgt ervoor dat subtiele vrouwelijke sensualiteit een plaats krijgt in het geurbeeld. Balsamico-zoete amber, zachte muskus, fijn-harde vetiver, sappige pruim en verleidelijk-zoete vanille brengen Dolce & Gabbana The One tot een indrukwekkend einde.

Kopnoten:
Bergamot
Lychee
Mandarijn
Perzik
Hartnoten:
witte lelie
Basisnoten:
Amber
muskus
vanille
Jaar van uitgave:
2006

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Dolce & Gabbana The One met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 5 klant adviezen
Commentaar van Exierfirs
The One Bodylotion

Zo maak je een geur compleet. Als man probeer je een parfum ook als deo te krijgen. Een vrouw wil er graag een body lotion bij. Dat heeft Dolce & Gabbana heel goed begrepen.

Commentaar van Giatead
echt goed

Heerlijk, uniek parfum en dat mooi verpakt. De geur is licht zoet zonder zwaar of te opdringerig te zijn. Ik heb het gevoel dat hij bij elke gelegenheid past.

Commentaar van Lumbeavy1983
The One - it'a all in the name!

Ik heb het parfum 4 geleden voor het eerst eens geprobeerd en gebruik het sindsdien erg graag. Kan bij elke gelegenheid. Ook in de zomer een aangename, niet te sterke lucht. De douchegel en body lotion vullen het parfum perfect aan!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Dolce & Gabbana The One in vergelijking met de SRP