Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-37%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Dolce & Gabbana Light Blue pour Homme Summer Vibes

De geur +

Dolce & Gabbana Light Blue pour Homme Summer Vibes - een geur als een vakantie in Itali

De Dolce & Gabbana Light Blue pour Homme Summer Vibes Eau de Toilette verandert sombere dagen in zomerse, vrolijke dagen. Op warme dagen geeft de in 2023 gecreëerde geur koele frisheid.

De herengeur opent met de sappige noten van Siciliaanse citroen, die meteen frisheid en levendigheid uitstraalt. In de hartnoot verspreidt cipres zijn frisse en aromatische geurnoten. Ze nemen je mee naar de kust van Italië, waar de hoge cipressen schaduw bieden en een licht briesje de geur van de zee brengt. Amberhout sluit de geur af met warme, romige en houtachtige noten. Hier onthult de geur een ander, zachter karakter dat perfect is voor een zwoele zomeravond. De geur blijft gemiddeld lang hangen, dus zelfs op warme dagen blijft de geur aangenaam.

Dolce & Gabbana Light Blue pour Homme Summer Vibes zit in een witte vaas met blauwe decoraties. De print is bedoeld om te herinneren aan de Italiaanse traditie van majolica, die in de 15e eeuw in Italië ontstond. Het ongewoon ronde ontwerp toont het zachte, ronde karakter van de geur, hoewel het zeker sterke, citrusachtige noten heeft. Een glanzende zilveren ring scheidt de flacon van de witte dop. Het ontwerp straalt de zorgeloze sfeer van een zomer in Italië uit, gecombineerd met elegantie en exclusiviteit.

Alberto Morillas creëerde Dolce & Gabbana Light Blue pour Homme Summer Vibes. Samen met Olivier Cresp is hij verantwoordelijk voor veel van de flankerende geuren uit de Light Blue-reeks. Het frisse karakter van deze geurreeks lijkt de meesterparfumeur goed te liggen, want ook de bekendste mannengeuren uit zijn oeuvre van meer dan 400 creaties hebben een fris karakter. In Light Blue pour Homme Summer Vibes vertelt hij het verhaal van een liefdesvakantie op Capri. De emoties die Morillas creëert met slechts drie geuren zijn onder andere verliefdheid, geluk en sensualiteit.

Een korte film van regisseur Steven Brahms met in de hoofdrollen het Britse model David Gandy en het Italiaanse model Bianca Balti neemt ons mee naar de rotsachtige kust van Capri. Zonlicht glinstert op de blauwe zee, de zwarte rotsen steken er dramatisch bovenuit. Gandy stijgt op uit het koele water, Balti komt flirtend op hem af, het stel omhelst elkaar, draait om elkaar heen. Beiden lachen en glimlachen veel, het geluk straalt gewoon van hen af.

Kopnoten:
Siciliaanse citroen
Hartnoten:
Cipres
Basisnoten:
amberhout
Parfumeur:
Alberto Morillas
Jaar van uitgave:
2023

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten