Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-45%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Dolce & Gabbana Light Blue Italian Love

De geur +

Dolce & Gabbana Light Blue Italian Love - de elegante zome

Dolce & Gabbana Light Blue Italian Love is een limited edition uit 2022. De damesgeur voegt een diepe basis van houtachtige noten toe aan de bloemige, fruitige signatuur van de originele geur. De eau de toilette opent met een fruitige, frisse mix van appel en citroen. De hartnoot combineert de elegante noten van roos en jasmijn, terwijl ambrette een zachte warmte toevoegt die heerlijk strelend aanvoelt. Amber en musk versterken deze feel-good factor, terwijl musk en ceder verleidelijke en elegante akkoorden toevoegen.

De flacon van Dolce & Gabbana Light Blue Italian Love roept meteen associaties op met de zee dankzij de lichtblauwe kleur van de vloeistof en het maritieme design van de verpakking. Het witte, levendige handschrift waarin "Light Blue" en "Italian Love" zijn geschreven doet denken aan vakantiegroeten op een ansichtkaart. Het heldere ontwerp van de flacon en de combinatie van satijnwit en glanzend zilveren decoratie op de dop drukken de perfecte elegantie van de geur uit.

Het oeuvre van Olivier Cresp omvat een ongelooflijk aantal parfums, waaronder veel klassiekers en een aantal die vandaag de dag nog steeds als uitzonderlijk worden beschouwd, zoals Angel van Thierry Muggler. Met de frisse, citrusachtige geur Light Blue van Dolce & Gabbana boekte hij in 2001 opnieuw succes. De geur inspireerde hem en andere parfumeurs om nog meer geuren te creëren die de signatuur van het origineel opnieuw interpreteren. Dolce & Gabbana Light Blue Italian Love is een fascinerende geur die zowel de frisse vitaliteit van de zomer als de gezellige warmte combineert met een grote sensualiteit. Overigens creëerde Olivier Cresp zijn eerste geur toen hij acht jaar oud was. We weten niet of zijn vader, die ook parfumeur was, hem geholpen heeft. Maar we weten wel dat zijn kunst altijd vrienden zal vinden.

Het promotiefilmpje voor Dolce & Gabbana Light Blue Italian Love begint met een ronddraaiende parasol met blauwe en witte strepen. Op een eveneens gestreept tafelkleed zien we felgele citroenen. Een tere bloesem verzacht het sterke contrast van kleuren. De flesjes Dolce & Gabbana Light Blue Italian Love voor Haar en voor Hem komen in beeld. Dit wordt gevolgd door een afbeelding van de inhoud van de mannengeur met grapefruit, viooltjes en groene bladeren. Korte filmsequenties tonen de sprankelende zee, op de achtergrond zingt een Italiaan uit volle borst zijn lied. Zon, warmte, levensvreugde en Light Blue Italian Love horen gewoon bij elkaar.

Kopnoten:
Appel
Calabrische citroen
Hartnoten:
jasmijn-sambac
witte roos
ambrette
Basisnoten:
Ceder
Amber
witte muskus
Sandelhout
Jaar van uitgave:
2022
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten