Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Dolce & Gabbana Light Blue Italian Love

De geur +

Dolce & Gabbana Light Blue Italian Love - de elegante zome

Dolce & Gabbana Light Blue Italian Love is een limited edition uit 2022. De vrouwengeur voegt een diepe basis van houtachtige noten toe aan de bloemige, fruitige signatuur van de oorspronkelijke geur. De eau de toilette begint met een fruitige, frisse mix van appel en citroen. De hartnoten combineren de elegante noten van roos en jasmijn, ambrette voegt een zachte warmte toe die heerlijk strelend aanvoelt. Amber en musk versterken deze feel-good factor, musk en ceder voegen verleidelijke en elegante akkoorden toe.

De fles Dolce & Gabbana Light Blue Italian Love roept onmiddellijk associaties op met de zee door de lichtblauwe kleur van de vloeistof en ook door het maritieme design van de verpakking. Het witte, levendige handschrift waarin "Light Blue" en "Italian Love" zijn geschreven doet denken aan vakantiegroeten per briefkaart. Het heldere ontwerp van de flacon en de combinatie van satijnwit en glanzend zilveren decoratie op de dop geven uitdrukking aan de volmaakte elegantie van het parfum.

Het oeuvre van Olivier Cresp omvat een ongelooflijk aantal parfums, waaronder vele klassiekers en enkele die vandaag de dag nog steeds als uitzonderlijk worden beschouwd, zoals Angel van Thierry Muggler. In 2001 oogstte hij opnieuw succes met de frisse, citrusachtige geur Light Blue van Dolce & Gabbana. De geur inspireerde hem en andere parfumeurs om nog meer geuren te creëren die de signatuur van het origineel herinterpreteren. Dolce & Gabbana Light Blue Italian Love is een fascinerende geur die zowel de frisse vitaliteit van de zomer als de troostende warmte in combinatie met grote sensualiteit weet te vangen. Olivier Cresp creëerde zijn eerste parfum op achtjarige leeftijd. We weten niet of zijn vader, die ook parfumeur was, hem geholpen heeft. Maar we weten wel dat zijn kunst altijd vrienden zal vinden.

De promotiefilm voor Dolce & Gabbana Light Blue Italian Love begint met een ronddraaiende parasol met blauwe en witte strepen. Op een eveneens gestreept tafelkleed zien we knalgele citroenen. Een delicate bloesem verzacht het sterke contrast van de kleuren. De flessen van Dolce & Gabbana Light Blue Italian Love voor Haar en voor Hem komen in beeld. Daarna volgt de presentatie van de inhoud van het mannenparfum met grapefruit, viooltjes en groene bladeren. Korte filmsequenties tonen de bruisende zee, op de achtergrond zingt een Italiaan zijn lied met heel zijn hart. Zon, warmte, levenslust en Light Blue Italian Love horen gewoon bij elkaar.

Kopnoten:
Appel
Calabrische citroen
Hartnoten:
jasmijn-sambac
witte roos
ambrette
Basisnoten:
Ceder
Amber
witte muskus
Sandelhout
Jaar van uitgave:
2022
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-46%1