Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-60%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

En Italiaans ontwerpersduo wijdt een geur aan de Italiaanse man. Iedereen die het werk van Dolce & Gabbana kent, weet dat dit parfum niets minder dan geweldig kan zijn.

Dolce & Gabbana Pour Homme is een ode aan de elegantie en stijl van de Italiaanse man. Een plonsje van de kruidige, frisse mannengeur is genoeg om het beeld van een mediterrane Latijnse minnaar in je hoofd op te roepen.

Dolce & Gabbana pour Homme goedkoop kopen

De geur +

Intens, mannelijk, elegant - Dolk & Gabbana Pour Homme

De stimulerende geur Dolce & Gabbana pour Homme werd gecomponeerd voor de mediterraanse mens. Het straalt dynamische frisheid uit, die wordt omgezet door sprankelende citrusvruchten, warme houtsoorten en aquatische bloemelementen. De topnoot met bergamot, citroen en dragon maakt het frisse en kruidige prelude aan de symfonie van mannelijkheid. Door de verfrissende mist dringt een vleugje neroli-olie door en ontwikkelt zijn mannelijk karakter. In de Dolce & Gabbana overheerst in de Dolce & Gabbana Homme de hartnoot met jasmijn, lavendel en roos bloemige ingrediënten, die van oudsher aan meer vrouwelijke composities worden toegekend.

Dit boeket doet denken aan een Mediterrane bries, waarin ook verse salie en kruidige peper weerklinken. De bloemige noten worden door warme kaneel gemalen. De grondnoot is krachtig en houtachtig: amber, tabak en cederhout vormen een zintuiglijke basis, die zich urenlang aan de huid hecht na het aanbrengen. De typische mannelijke structuur wordt onderbroken door de zoete tonkaboon, die een spannend accent legt in de basis van de geur Dolce & Gabbana pour Homme.

Kopnoten:
Bergamot
Citroen
Lavendel
Scharlei
Estragon
Hartnoten:
Kaneel
Roos
Jasmijn
Geranium
Viooltje
Koriander
Peper
Basisnoten:
Sandelhout
Amber
Tonkaboon
muskus
Ceder
Parfumeur:
Max Gavarry
Jaar van uitgave:
1994

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Dolce & Gabbana pour Homme met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar van Anifing1988
Het beste

Ik gebruik dit product al vele jaren en heb nog geen betere vervanger kunnen vinden. Als lotion nog lekkerder dan de after shave, maar beide zijn OK!

Commentaar van Willith
Lekkere geur!

Dolce & Gabbana pour Homme is een heerlijke geur, niet alleen voor mannen. Mijn moeder gebruikt hem al jaren en krijgt hem ook dit jaar weer voor Kerst. Dus alles in één geur voor hem en voor haar!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten