Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-37%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Dolce & Gabbana pour Femme Intense

De geur +

Dolce & Gabbana gieten Femme Intense, de bloemige zoete vrouwengeur.

De alchemie van de waardevolle geur Dolce & Gabbana pour Femme Intense is gebaseerd op excellent combinatieen een fijnafstemming van verschillende ingrediënten. Aan het einde van een uitgewerkt werk dat overeenkomt met dat van een ware kunstenaar, werd een eau de toilette gecreëerd, die niet gelijkwaardig is. Net als de twee Extreme branden en ijs, zijn de ingrediënten die vakkundig gecombineerd worden in Dolce Gabbana pour Femme Intense geurwater even tegenstrijdig.

Voor de topnoot werden de rijke en intens frisse essences en oliën van de neroli- en groene mandarijn gebruikt. De tuberoos in één eenheid met de oranjebloesem vormt de basis voor de hartnoot. Alle ingrediënten zijn gebaseerd op een basis van warm houtachtig sandelhout en het verleidelijke zoetheid van marshmallos. In dit parfum ontmoeten zowel natuurlijke als kunstmatige stoffen elkaar en zijn kunstmatig op elkaar afgestemd.

Het parfum is geschikt voor bijna alle seizoenen door de zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. De Eau de Toilette is ideaal, niet alleen in de zomer en de winter, maar ook voor bepaalde gelegenheden of als dagelijkse luxe in de herfst en het voorjaar. Door zijn gebalanceerde geuren is het zeer universeel en kan het gedragen worden naar een breed scala aan garderobes. Wat geurbeschrijving en geur betreft, kan de exclusieve Eau de Toilette Dolce Gabbana pour Femme Intense in plaats daarvan worden toegeschreven aan de oosterse, enigszins zoete en bloemrijke geur. Subtiele fruitige, poederige en zgn. gourmetnuances kunnen ook in de ondertoon waargenomen worden.

Het hoofd van het parfumwater is gemaakt uit de zachte nuances van de neroli olie. Dit wordt gecombineerd met de essences van groene mandarijn. Onderaan het klopt een hart van tuberoos met de witte oranjebloesem. De fantastische geurige basis noot is het resultaat van de versmelting van het harsachtige sandelhout met marshmallows. Deze reden met de romige ingrediënten van marshmallow staat voor sensualiteit, vrouwelijkheid en aantrekkingskracht.

Kopnoten:
groene mandarijn
Neroli
Hartnoten:
Tuberoos
Sinaasappelbloesem
Basisnoten:
Sandelhout
marshmallow
Jaar van uitgave:
2013

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Dolce & Gabbana pour Femme Intense met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Therly
Heerlijk!

Dit is een typische geur voor vrouwen die van iets aparts houden. De Dolce & Gabbana pour Femme Intense is lekker sterk, maar toch ook zacht. Een must voor iedere fan van D&G.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten