Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Dolce & Gabbana Light Blue pour Homme Italian Love

De geur +

Dolce & Gabbana Light Blue pour Homme Italian Love - een zomerse flirt

Dolce & Gabbana Light Blue pour Homme Italian Love is een mannengeur uit 2022. De eau de toilette straalt een aquatische frisheid uit, afgewisseld met citrus en groene noten.

Het begint met de karakteristieke opening van de geurlijn met bergamot en grapefruit. Grapefruit domineert de eau de toilette in de topnoot met zijn fruitige, sappige en citrusachtige geur. In de hartnoot ontwikkelt Italian Love een zelfstandig karakter met groene noten, viooltjesblad en ozonachtige noten. Ook hier blijft de geur heerlijk licht en fris. In de basis geven vetiver, muskus, patchouli en guaiac hout een elegante twist met zoete, wrange en houtachtige noten. Dolce & Gabbana Light Blue pour Homme Italian Love is de perfecte geur voor lente en zomer met een matige sillage en een gemiddelde houdbaarheid. Het straalt frisheid en goed humeur uit en opent het hart als een zomerse flirt.

Dolce & Gabbana Light Blue pour Homme Italian Love verschijnt in de typische flacon van de geurreeks Light Blue pour Homme, een cilinder met sterk afgeronde hoeken aan de bovenkant. De vloeistof van Italian Love is helderblauw en doet denken aan de zomerlucht van Italië. Onvermijdelijk komt bij deze kleur het lied "Azzurro" in gedachten. Het verlangen naar zomer en liefde waarover het liedje vertelt, komt ook overeen met het karakter van de geur. De zilverkleurige spuitkop wordt afgesloten door een witte dop, die opnieuw spreekt van lichtheid en frisheid.

Shyamala Maisondieu wordt bekroond met een van de belangrijkste prijzen in de parfumindustrie: Le Prix François Coty, die ze in 2019 in ontvangst mocht nemen. Toch zou Maisondieu bijna als chemisch ingenieur hebben gewerkt als ze niet had gesolliciteerd voor een stage bij Givaudan. Tot haar verrassing werd ze aangenomen, wat uiteindelijk leidde tot een grote carrière. Naast Dolce & Gabbana Light Blue pour Homme Italian Love komen ook populaire geuren als Blu Mediterraneo - Bergamotto di Calabria van Acqua di Parma en Vert d'Encens van Tom Ford uit haar pen.

De blauw-witte verpakking van Dolce & Gabbana Light Blue pour Homme Italian Love doet denken aan de marine, de zee, de zomer en het strand. De verpakking oogt elegant en klassiek, met daarnaast de blauwe flacon, die lichtheid krijgt door de gebogen letters van de naam. De kleuren komen fris en koel over en belichamen zo op een prachtige manier het karakter van deze zomergeur.

Kopnoten:
Bergamot
Grapefruit
Hartnoten:
Groene Accenten
Viooltjesblad
ozonische geuren
Basisnoten:
Vetiver
muskus
Patchoeli
Guajakhout
Jaar van uitgave:
2022
Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten