Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-38%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Dolce & Gabbana Dolce Rose

uitverkocht producten +

De geur +

Sensuele magie voor de zomer

2021 Dolce & Gabbana slaat een nieuwe weg in met Dolce & Gabbana Dolce Rose. De zoete en bloemige geur is de eerste eau de toilette in de Dolce Collectie. Deze jonge en moderne creatie is een echte allrounder voor alle gelegenheden en seizoenen. Rozen zijn immers altijd geschikt voor alle gelegenheden.

De onbekende parfumeur mengt een topnoot van rode bessen, groene appels en mandarijnen voor Dolce & Gabbana Dolce Rose. Roos absolue verenigt zich in de topnoot met magnolia, witte perzik en centifolia. De vrouwelijke aanwezigheid wordt afgerond door lichte houtsoorten, muskus en sandelhout.

Zo mooi en elegant, tegelijk zo nonchalant en tijdloos, Dolce & Gabbana Dolce Rose bewijst dat rozengeuren ook heel goed bij jonge dames passen. Zelfs als je geen uitgebreide outfit draagt. Integendeel, wat je maar wilt is toegestaan. De fijne sensualiteit die de rozen uitstralen in Dolce & Gabbana Dolce Rose benadrukt de vrouwelijkheid van de draagster. Zij heeft vrede met zichzelf en gaat altijd vol zelfvertrouwen door het leven. Omdat ze geniet en leeft in het hier en nu, dat morgen kan wachten. Soms moet je gewoon je ziel laten bungelen. Waarom niet, terwijl je een lekker geurtje op hebt?

Kopnoten:
aalbes
Mandarijn
Groene Appel
Hartnoten:
roos absolue
centifolia
witte perzik
Magnolia
Basisnoten:
muskus
Sandelhout
licht hout
Jaar van uitgave:
2020

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten