Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-56%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Dolce & Gabbana K ziet er nobel uit, bijna vorstelijk. Maar bovenal is de frisse, synthetische mannengeur Italiaans, mannelijk en gemaakt voor de man die zijn eigen weg gaat.

Onverzettelijk, hij heeft altijd zijn doel voor ogen, maar blijft altijd charmant.

Dolce & Gabbana K goedkoop kopen

De geur +

Authentiek, gedurfd en compromisloos mannelijk

Dolce & Gabbana K is een synthetisch-verse mannengeur. De K ompositie, gelanceerd in 2019, wordt gekenmerkt door een gedurfde mix van ingrediënten.

De K offerbrief opent met Siciliaanse citroen, bloedsinaasappel en jeneverbessen. De opwindende K ompositie van pimento, scharlei, Provençaalse lavendel en rozengeranium zet de ronde van exquise noten in de hartnoot voort. Tot slot laten cederhout, vetiver en patchoeli de gedurfde frisheid stromen naar een adembenemend mannelijke basisnoot.

Kenners spreken van een duidelijk waarneembare aquatische noot en een vleugje seksualiteit. In de test van de reactie van de dames op de geur kreeg hij een zeer goede beoordeling: van een volle "10" naar "echt goed" viltDolce & Gabbana K . De sillage van de geur is voelbaar, met niet te veel opdringerigheid. Het wordt daarom aanbevolen als begeleider in situaties op het werk en in de vrije tijd: zijn synthetische frisheid maakt het net zo geschikt voor sport als voor sociale evenementen. De duurzaamheid wordt weerspiegeld door de fans van exclusieve geuren met "matig". Dolce & Gabbana K is een geur die het klassieke Italiaanse leven met zijn waarden weerspiegelt. De olfactorische toewijding aan een authentieke manier om een man te zijn wordt goed ontvangen door de parfumgemeenschap: een klassieke Italiaanse geur mist nooit zijn sporen!

Kopnoten:
bloedsinaasappel
Siciliaanse citroen
Jeneverbes
Hartnoten:
chili
Scharlei
Provençaals lavendel
roosgeranium
Basisnoten:
Cederhout
Vetiver
Patchoeli
Parfumeur:
Daphné Bugey, Nathalie Lorson
Jaar van uitgave:
2019

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten