Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Dolce & Gabbana Light Blue pour Homme Beauty of Capri

De geur +

Zo vers en citroen: Dolce & Gabbana Licht Blauw Giet Homme Schoonheid van Capri van het Capri

De parfumserie Dolce & Gabbana Light Blue pour Homme Beauty of Capri is geschikt voor de sportieve, sensuele man die een frisse, zomerse geur op prijs stelt. De top noot van Dolce & Gabbana Light Blue pour Homme Beauty of Capri bestaat uit citroen, Siciliaanse bergamot en bittere sinaasappel. De hartnoot combineert maritieme noten, czechuan peper en de geur van bittere sinaasappelbladeren. De grondnoot van Dolce & Gabbana Light Blue pour Homme Beauty of Capri maakt de parfumcompositie af met muskus, cederhout, mirre en vetiver.

Annu eenmaal per jaar verrast Dolce & Gabbana haar klanten met frisse zomerse geuren in beperkte oplage. De frisse citrusgeur van de parfumserie Dolce & Gabbana Light Blue pour Homme Beauty of Capri is bedoeld om de schoonheid van het eiland Capri in herinnering te roepen en een geslaagde associatie met de geuren en geuren van een warme zomerdag. De zomerse sfeer op Capri kenmerkt zich door frisse citrusgeuren, zoute lucht en kruidige aroma's met houtachtige en muskusachtige aroma' s. De verbinding tussen groen boslandschap, rotsen en zee is bijna voelbaar wanneer de frisse geur van de geurenreeks Dolce & Gabbana Light Blue pour Homme Beauty of Capri wordt gebruikt.

Kopnoten:
Siciliaanse bergamot
sukadevrucht
Sinaasappelbitter
Hartnoten:
bittersinaasappelblad
maritieme geuren
Szechuanpeper
Basisnoten:
Cederhout
Vetiver
Myhrre
muskusgeuren
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easyCOSMETIC. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easyCOSMETIC gestuurd worden.