Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Maison Francis Kurkdjian APOM pour Homme

uitverkocht producten +

De geur +

Maison Francis Kurkdjian Apom pour Homme - Mannelijkheid bloemen

De geur Maison Francis Kurkdjian APOM pour Homme presenteert zich met mannelijke, houtachtige en bloemige noten. De naam APOM is samengesteld uit de beginletters van "A Part Of Me", wat "a part of me" betekent.

Geïnspireerd Maison Francis Kurkdjian APOM pour Homme door de schoonheid van vrouwen en mannen, maar ook door de vele mooie geuren en kleuren die in het Midden-Oosten te vinden zijn. De grootmoeder van Francis Kurkdjian deed hier vaak verslag van. Hij ontdekte zelf ook de schoonheid toen hij door Libanon reisde.

Het parfum Maison Francis Kurkdjian APOM pour Homme kan zonder de klassieke geurpiramide. Zachte oranjebloesems, elegant cederhout en kostbare amber kenmerken de Sillage. Amber geeft Maison Francis Kurkdjian APOM pour Homme het langdurige karakter, dat de hele dag als een trouwe metgezel blijft. Een geur die schoonheid met sensualiteit combineert en bijzonder aromatisch en verleidelijk is. Het is ideaal voor de man die zijn aantrekkelijke aura wil accentueren met buitengewone aroma's. Maison Francis Kurkdjian APOM pour Homme Past zowel bij de dagelijkse activiteiten als bij een bezoek aan een restaurant.

Kopnoten:
Cederhout
Hartnoten:
Sinaasappelbloesem
Basisnoten:
Amber
Parfumeur:
Francis Kurkdjian
Jaar van uitgave:
2009

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten