Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-1%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Maison Francis Kurkdjian Oud Silk Mood

De geur +

Een geur als een onzichtbare voorwendsel

De geur Maison Francis Kurkdjian werd Oud Silk Mood gecreëerd in 2013 en is geschikt voor mannen en vrouwen. Het presenteert zich met bloemen- en houtachtige aroma's. Maison Francis Kurkdjian Het is Oud Silk Mood samengesteld uit Laotiaanse oud, Marokkaanse blauwe kamille, Bulgaarse roos en kostbare papyrus. Het is bedwelmend en intens als de verschillende noten een prachtige verbinding met elkaar aangaan.

Aan de andere kant is het Maison Francis Kurkdjian Oud Silk Mood ook een geur die door zijn ongeëvenaarde lichtheid opwindend werkt en de gebruiker doet stralen. Bovendien vloeien er fijne en zachte nuances in de geur en geven het een delicate frisheid die zo licht is dat het er bijna transparant uitziet. Tegelijkertijd laat het zien dat het zeer gevarieerd is door de warme diepte, waarin de drager graag zou willen wegzakken.

De geur Maison Francis Kurkdjian Oud Silk Mood doet zijn naam eer aan, want het is als zijde die heerlijk aangenaam aanvoelt op de huid en zich als een nauwelijks waarneembare sluier omheen wikkelt. Hij laat zijn langdurige karakter achter zich en geeft hem een ongelooflijk sympathieke uitstraling die nooit van de drager weg lijkt te komen.

Kopnoten:
papyrus
Hartnoten:
Bulgaarse roos
Marokkaanse blauwe kamille
Basisnoten:
Laotische oud
Parfumeur:
Francis Kurkdjian
Jaar van uitgave:
2013

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten