Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Maison Francis Kurkdjian Grand Soir

De geur +

Maison Francis Kurkdjian Grand Soir: een gala-avond in de wereldstad van mode en liefde.

Het kruidige themaparfum Maison Francis Kurkdjian Grand Soir is een eerbetoon aan de miljoenen lichtjes in Parijs bij nacht. De uniseksgeur uit 2016 is het perfecte accessoire voor een grootse, elegante verschijning met Franse charme. Het nodigt je uit om de eindeloze Parijse nacht te verkennen in je mooiste outfit.

Zoals bij alle Francis Kurkdjian geuren wordt de unieke geurbeleving bereikt met heldere, licht gelaagde accenten. De elegante, sensuele geur van donkere labdanum uit Spanje, waarvan wordt gezegd dat het een erotiserend effect heeft, opent het parfum in de topnoot. De warme, zachte nuances van benzoë uit Siam verspreiden een delicate vanillegeur in de hartnoot, ondersteund door een subtiele rokerige noot.

De vanillesmaak verleent ook de basisnoot verleidelijke elegantie en karakter. Fluweelzachte amandelgeur van tonkaboon uit Brazilië, edele, zachte amber en nog een vleugje vanille ronden het parfum bedwelmend af.

De glamoureuze luxe compositie Maison Francis Kurkdjian Grand Soir presenteert een fascinerende zintuiglijke reis naar de glamour van Parijs bij nacht met zijn spaarzame geurnoten. De zorgvuldig uitgebalanceerde creatie bestaat uit ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Ze maken de betoverende geur bijzonder intens en langdurig.

Kopnoten:
Spaans labdanum
Hartnoten:
Siam-benzoë
Basisnoten:
Braziliaanse tonkaboon
Amber
vanille
Parfumeur:
Francis Kurkdjian
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten