Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Maison Francis Kurkdjian Oud

De geur +

Maison Francis Kurkdjian Oud: een geur als 1000 en een nachtelijk parfum.

Met zijn sterke, betoverende en betoverende geur vertelt de bekende en succesvolle parfumeur Francis Kurkdjian Oud zijn kritische klanten over een betoverende oosterse nachtelijke hemel bezaaid met sterren en ook over de onvergelijkbare Harmattan, de legendarische wind van Noord-Afrika die het hele jaar door de Sahara waait.

Het waren deze twee dingen die Kurkdjian naar eigen zeggen inspireerden toen hij het weelderige, kruidige oosterse sillage van het parfum creëerde, dat niettemin werd beïnvloed door de westerse sensibiliteit en levensstijl. Taart notities van patchouli, saffraan en ceder komen Oud samen in de geur Maison Francis Kurkdjian - en natuurlijk mag de eponym Oud niet ontbreken. Samen creëren ze een exotische en onvergelijkbaar oosterse Sillage, die op een betoverende manier herinnert aan de schoonheid en de wonderen van Arabië.

Houtachtig en kruidig, dit zijn waarschijnlijk de twee woorden die in gedachten komen als de noten van de geur de neus kietelen - en ze kietelen zowel vrouwen als mannen. De geur, die in 2012 op de markt werd gebracht en vandaag de dag nog steeds met veel succes op de markt wordt gebracht, is een uniseksgeur gericht op beide seksen.

Kopnoten:
Ceder
Hartnoten:
Patchoeli
Safran
Basisnoten:
Oud
Parfumeur:
Francis Kurkdjian
Jaar van uitgave:
2012

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten