Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-4%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Een perfecte geur die alleen Francis Kurkdjian kan creëren: Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 is een zoet-bloemige unisex geur en een eerbetoon aan de legendarische kristalfabrikant Baccarat.

Dit kristal in geurvorm is net zo edel, kostbaar en uniek als de kristalproducten van Baccarat. Bloedsinaasappel, jasmijn, saffraan, ambergris, cederhout en sparrenbalsem vormen samen dit magische parfum.

Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 goedkoop kopen

De geur +

De alchemie van de zintuigen: Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540

Alchemie - ooit de wetenschap van de eigenschappen van stoffen en hoe ze reageren. Een beetje magie hoorde er natuurlijk ook bij. In die zin is de geurserie Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 natuurlijk alchemie op zijn best - een alchemie van de zintuigen. Het parfum brengt samen wat op het eerste gezicht niet noodzakelijkerwijs bij elkaar hoort, en creëert zo iets nieuws, fascinerends, betoverend. Zo ontstaat op een bijna magische manier een geur voor dames en heren die bijna onweerstaanbaar is.

Het is bloemig en toch ook opvallend houtachtig. Oriëntaalse noten worden door een aangename zoetheid ondersteund. De topnoot wordt opgetild door jasmijn en saffraan, waardoor deze op ingenieuze wijze in veel opzichten ongewone zintuiglijke dronkenschap wordt geïntroduceerd. In de hartnoot ontvouwt zich op virtuoze wijze en met grote aanwezigheid een hele snaar ambergrijs. Tot slot legt de basisnoot de basis voor deze buitengewone geurbeleving, die de seksen op een prachtige manier met elkaar verbindt, met duidelijke hints van cederhout en wat verse sparrenbalsem.

Kortom: Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 is een parfum dat zowel zoet als onderscheidend is. Het is heel goed mogelijk dat deze combinatie je nooit zal laten gaan. Het is tenslotte alchemie.

Kopnoten:
bloedsinaasappel
Jasmijn
Safran
Hartnoten:
Ambra
Basisnoten:
Cederhout
sparbalsem
Parfümeur:
Francis Kurkdjian
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten