Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-5%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Maison Francis Kurkdjian 724

De geur +

De exclusieve Maison Francis Kurkdjian 724 - Stedelijke frisheid in perfectie

Geïnspireerd door het bruisende leven van een pulserende metropool presenteert Maison Francis Kurkdjian 724 zich als een moderne, dynamische en stedelijke geur voor vrouwen en mannen. De frisse, verkwikkende compositie nodigt je uit om je over te geven aan het opwindende ritme van deze stad en je te laten drijven door haar bedwelmende vitaliteit.

De unieke creatie opent met een schoon, licht metalig aldehydeakkoord dat doet denken aan de geur van pas gewassen wasgoed en dampende strijkijzers. Een vleugje bergamot voegt een verkwikkende frisheid toe. In het hart van Maison Francis Kurkdjian 724 ontvouwt zich een licht en luchtig bloemenboeket van sensuele jasmijn, lelietje-van-dalen, pijpenstrootje, fresia en zoete erwt. De basisnoot met witte muskus en sandelhout maakt de buitengewone compositie compleet en geeft het een troostende warmte en delicate zachtheid die als een liefdevolle omhelzing op de huid ligt.

De Maison Francis Kurkdjian 724 is ook visueel indrukwekkend. Het minimalistische, moderne ontwerp van de elegante fles met zijn rechte lijnen en kristalhelder glas doet denken aan de hoogglanzende wolkenkrabbers die het beeld van een moderne metropool kenmerken. De tijdloos elegante, kubusvormige flacon is versierd met een heel eenvoudig wit etiket met een fijne blauwe rand. Hierop staat de naam van het parfumhuis in glanzende gouden letters en de geurnaam in elegant blauw. De dop, ook kubusvormig en in helder goud, vervolmaakt en verfijnt het moderne ontwerp.

De betoverende Maison Francis Kurkdjian 724 hebben we te danken aan een van de beroemdste en beroemdste hedendaagse parfumeurs: Francis Kurkdjian. De Fransman staat zelf in het geurlaboratorium van zijn luxe parfumhuis en creëert de buitengewone composities met ongebreidelde passie en creativiteit.

Kurkdjian wordt beschouwd als een absoluut uitzonderlijk talent in de wereld van de fijne geuren. Meteen na zijn opleiding aan het gerenommeerde ISIPCA kreeg de jongeman een baan bij parfumproducent Quest International, waar hij al vroeg geuren creëerde voor bekende luxemerken. Zijn eerste grote wereldwijde succes kwam op slechts 24-jarige leeftijd met het iconische Le Male van Jean Paul Gaultier. Slechts zes jaar later ontving hij de François Coty Prijs voor zijn oeuvre.

De parfumeur richtte in 2009 zijn eigen parfumhuis op, Maison Francis Kurkdjian, samen met zijn zakenpartner en goede vriend Marc Chaya. Samen hebben ze zich ten doel gesteld de traditionele Franse parfumerie nieuw leven in te blazen met moderne visies en grote creativiteit. En zoals de voortreffelijke Maison Francis Kurkdjian 724 laat zien, zijn ze daar uitstekend in geslaagd.

De moderne, stedelijke inspiratie achter de exclusieve Maison Francis Kurkdjian 724 is ook onmiskenbaar in de reclamecampagne. De printcampagne presenteert de architectonisch ogende fles in een lichtgevende skyline, waar hij opgaat in het stadsbeeld als een avant-gardistische wolkenkrabber. En ook de korte commercial viert het pulserende leven in de grote stad. De clip toont verschillende sfeerbeelden van New York City: indrukwekkende ravijnen, gele taxi's en mensenmassa's op weg naar kantoor. Steeds weer verschijnt de luchtige, moderne fles in beeld en wordt een harmonieus onderdeel van de iconische skyline. De levendige beelden worden begeleid door vrolijke muziek, die het lichte, verfrissende karakter van de geur extra onderstreept.

Kopnoten:
Calabrische bergamot
aldehyde
Hartnoten:
Egyptische Jasminum grandiflorum Absolue
philadelphus
welriekende lathyrus
Freesia
Lelietje-van-dalen
Basisnoten:
witte muskus
Indiaas sandelhout
Parfumeur:
Francis Kurkdjian
Jaar van uitgave:
2022
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten