Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-5%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Maison Francis Kurkdjian À la Rose

De geur +

Rozen met een houtachtig aroma.

Maison Francis Kurkdjian À la Rose overtuigt door een extravagant, bloemig fris aroma, dat dames van alle leeftijden zonder problemen kunnen dragen.

De topnoot, bestaande uit Calabrische bergamot, Siciliaanse citroen en Californische sinaasappel, introduceert deze geur met een uniek aroma. Het wordt aangevuld met een fijne mengeling in de hartnoot. Naast het violet wordt dit gevormd door de Turkse Damastroos en centifolia absolue en een selectie van andere bloemige noten. Ze geven de geur zijn extravagante noot. De basisnoot is cederhout en een geselecteerde mix van houtachtige noten, die een bijzonder frisse geur creëren.

De geur Maison Francis Kurkdjian À la Rose verspreidt een goed humeur, verhoogt het zelfvertrouwen van de drager en is geschikt voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een gezellig diner met een partner of een ontmoeting met een klant - de geur wekt altijd interesse en trekt de aandacht van mensen uit de directe omgeving. De zorgvuldige selectie van de geuren draagt er ook toe bij dat de geur Maison Francis Kurkdjian À la Rose bijzonder duurzaam is en vele uren plezier geeft na een enkele toepassing.

Kopnoten:
Calabrische bergamot
Siciliaanse citroen
Californische sinaasappel
Hartnoten:
bloemrijke geuren
centifolia-absolue
Turkse Damascenaroos
Viooltje
Basisnoten:
Ceder
houtige geuren
Parfumeur:
Francis Kurkdjian
Jaar van uitgave:
2014

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten