Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-2%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Maison Francis Kurkdjian Masculin Pluriel

De geur +

Maison Francis Kurkdjian Masculin Masculin Pluriel: een elegante mannelijke geur met een vleugje tijdloosheid

Maison Francis Kurkdjian Masculin Pluriel is een elegante en mannelijke mannengeur uit het Franse huisMaison Francis Kurkdjian . Met een vleugje mos, gecombineerd met aardse en houtachtige aspecten, oriënteert de bekende parfumeur Francis Kurkdjian zich op het parfumconcept Fougère, dat in de 19e eeuw werd ontwikkeld.

Hiermee Maison Francis Kurkdjian Masculin Pluriel heeft hij het concept op een nieuwe en tijdloze manier geïnterpreteerd in een speciaal mannenparfum. Het wordt gekenmerkt door een expressieve mannelijkheid op zoek naar tijdloze smaak en de moderne geest van de tijd. Een handelsmerk in de wereld van de beste klassieke en tegelijkertijd moderne mannengeuren.

Een delicate, zoete topnoot van Haïtiaanse vetiver opent Maison Francis Kurkdjian Masculin Pluriel zich. Terwijl de topnoot zich zachtjes terugtrekt, komen de aromatische Virginia ceder en Indonesische Pachouli naar voren als de hartnoot. Uitzonderlijk bloemige en krachtige basisnoten van Provençaalse lavendel en leder ronden de gevarieerde geur af.

Het is zeldzaam om een geurcreatie te vinden die zo zacht en mannelijk tegelijk is. Dit parfum past bij iedere man die zijn krachtige mannelijkheid wil vieren. De verschillende ingrediënten zetten zelfs het kleinste detail van een mannelijke persoonlijkheid op een geraffineerde manier in de schijnwerpers. De verfijnde combinatie van deze geur maakt het een echte moderne klassieker.

Kopnoten:
Haïtiaanse vetiver
Hartnoten:
Virginiaceder
Indonesisch patchoeli
Basisnoten:
Provençaals-lavendel-absolue
leder
Parfumeur:
Francis Kurkdjian
Jaar van uitgave:
2014

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten