Geen resultaten resultaat: resultaten:

Maison Francis Kurkdjian L'eau À la Rose

De geur +

Maison Francis Kurkdjian L'eau À la Rose Rozen en meer rozen

De Eau de Toilette Spray Maison Francis Kurkdjian L'eau À la Rose is sinds 2019 verkrijgbaar. De naam, die zich vertaalt als rozenwater, is programma. Francis Kurkdjian, een van 's werelds beste parfumeurs, creëert het parfum, maar zonder parfumpiramide. Hij mengt de aroma's van de Bulgaarse Damascusroos vakkundig en gevoelig met pioenen, Grasse centifolia absolue met lychee en zachte muskus.

Het resultaat is een Eau de Toilette Spray met een grote duurzaamheid en een bovengemiddelde silage. Rozen geven immers niet alleen hun geur af binnen een straal van 20 cm. De bloemige en romige aanwezigheid van Maison Francis Kurkdjian L'eau À la Rose wordt onderstreept door een aangename en niet al te zoete fruitigheid, die afkomstig is van de lychees.

Maison Francis Kurkdjian L'eau À la Rose is zacht en zoet, vrouwelijk en romantisch, sensueel en elegant. Een absolute must voor de vrienden van rozen en rozengeuren. Want Francis Kurkdjian is er in geslaagd een prachtige authentieke eau de toilette te creëren die zijn drager direct in een rozentuin plaatst. En dus, zoals rozen altijd passen, passen Maison Francis Kurkdjian L'eau À la Rose ze in elk seizoen, in de vrije tijd, op het werk en ook voor een romantisch diner.

Basisnoten:
Litschi. Bulgarische-Damaszener-Rose
Pinksterroos
Grasse-Zentifolie Absolue
muskus

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-12%1