Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-2%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Maison Francis Kurkdjian L'eau À la Rose

De geur +

Maison Francis Kurkdjian L'eau À la Rose: Rozen en nog eens rozen

Sinds 2019 is de Eau de Toilette Spray Maison Francis Kurkdjian L'eau À la Rose verkrijgbaar. De naam, die zich vertaalt als rozenwater, is programma. Francis Kurkdjian, een van 's werelds beste parfumeurs, creëert het parfum, maar zonder parfumpiramide. Hij mengt de aroma's van de Bulgaarse damastroos met pioenroos, Grasse centifoil absolue met lychee en muskus.

Het resultaat is een eau de toilette spray met een grote duurzaamheid en bovengemiddeld kuilvoer. Rozen geven immers niet alleen hun geur af binnen een straal van 20 cm. De bloemige en romige aanwezigheid van Maison Francis Kurkdjian L'eau À la Rose wordt onderstreept door een aangename en niet al te zoete fruitigheid, die afkomstig is van de lychees.

Maison Francis Kurkdjian L'eau À la Rose is zacht en zoet, vrouwelijk en romantisch, sensueel en elegant. Een absolute must voor de vrienden van rozen en rozengeuren. Want Francis Kurkdjian is er in geslaagd een prachtige authentieke eau de toilette te creëren die zijn drager direct in een rozentuin plaatst. En zoals rozen gewoon altijd passen, passen ze Maison Francis Kurkdjian L'eau À la Rose in elk seizoen, in de vrije tijd, op het werk en ook voor een romantisch diner.

Basisnoten:
Lychee
Bulgaarse damascenaroos
Pinksterroos
grasse-centifolia-absolue
muskus
Parfumeur:
Francis Kurkdjian
Jaar van uitgave:
2019

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten