Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-2%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Maison Francis Kurkdjian Aqua Celestia

De geur +

Een plezier voor de hemel

Maison Francis Kurkdjian Aqua Celestia betekent "Hemels Water". Francis Kurkdjian wilde een geur creëren die er licht en fris uitziet, maar niet te ver in het water zou glijden. Het resultaat is een parfum met bloemige en fruitige noten, maar de muskus geeft het een diepe body.

De topnoot bevat verse kalk met een extract van zwarte bes. Neroli olie, verkregen uit een vrucht die lijkt op de bittere sinaasappel, wordt hieraan toegevoegd. Engelse pepermunt is ook te vinden in het eerste akkoord. Over het geheel genomen resulteert de eerste snuifje in een frisse, fruitige geur, die vervolgens in de hartnoot zinkt naar een groen, dieper niveau. In het hart van het parfum wordt het bloemig: met rozenabsolue en mimosa, een tropische bloem waarvan de geur zacht groen, poederachtig en zoet is. Echte volheid komt Maison Francis Kurkdjian Aqua Celestia van witte muskus in de basis. Hier worden de groene en frisse noten geaard en geven de geur de diepte van de lucht.

Zoals de naam al doet vermoeden, is Francis Kurkdjian bedoeld om Aqua Celestia een waar paradijselijk genot te zijn, met behulp van een verscheidenheid aan noten om een indringende, vrolijke en exotische geurervaring te creëren.

Kopnoten:
Provençaals-kruitje-roer-mij-niet-absolue
muskus
Hartnoten:
Franse-zwarte-besknop-absolue
Basisnoten:
echte limoen
Engelse pepermunt
Parfumeur:
Francis Kurkdjian
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten