Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-2%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Maison Francis Kurkdjian Aqua Universalis Forte

uitverkocht producten +

De geur +

Verse citrusvruchten en zacht zeeluchtheid

De ware kracht van Maison Francis Kurkdjian Aqua Universalis Forte is al in zijn naam opgenomen. Aqua Universalis - Universeel water. Het resultaat is natuurlijk geen water, maar een frisse, aangename geur voor mannen en vrouwen, die altijd en overal een perfecte uitstraling garandeert. Een parfum voor elke gelegenheid, waardoor het niet minder elegant en spannend is. In plaats daarvan wekt de geur van de drager de indruk dat hij zwevend op wolken zweeft en maakt hij/zij zich zelfverzekerd meester van alle moeilijkheidsgraden.

Ter is er ook een onweerstaanbaar friss gevoel en een hint van zwoele zomeravonden. Dat begint met de toevoeging van bergamot en jasmijn in de basisnoot. In de hartnoot accentueren sensuele muskus en een vleugje lelie de elegantie en passie van het parfum. De bijzonder lenteachtige flair komt voort uit de levendige noten van de topnoot. Citroen en sinaasappel doen denken aan een warme zomeravond op het strand, de zachte drukte van de zee en de geurige citrusbomen.

Maison Francis Kurkdjian Aqua Universalis Forte is een parfum voor elke gelegenheid, omdat hij weet hoe hij iedereen tot een speciale te maken. Of het nu gaat om feesten, bruiloft of het dagelijks leven - Maison Francis Kurkdjian Aqua Universalis Forte betovert zich met zijn onweerstaanbare frisheid en elegantie.

Kopnoten:
Sinaasappelbloesem
Citroen
Hartnoten:
Lelie
muskus
Basisnoten:
Bergamot
Jasmijn
Parfumeur:
Francis Kurkdjian
Jaar van uitgave:
2011

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten