Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-12%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Maison Francis Kurkdjian Aqua Vitae Forte

De geur +

Maison Francis Kurkdjian Aqua Vitae Forte - Zomerbriesje op de huid

Een avondbriesje van de zee waait over de edelste aroma's van een zonnige zomerdag. Het luxe parfum Maison Francis Kurkdjian Aqua Vitae Forte verwent met heel bijzondere zomergeuren. Mediterrane aroma's worden gecombineerd met Caribische noten om een onweerstaanbare geurbeleving te creëren.

De aromatisch-bloemige unisex creatie van Francis Kurkdjian werd gelanceerd in 2015 en opent sprankelend en kruidig. Siciliaanse mandarijn, citroen en bergamot uit Calabrië, Ceylon kaneel, roze Sezuan peper en kardemom uit Guatemala creëren een unieke ervaring van frisheid in de topnoot. Sinaasappelbloesem uit Tunesië en ylang-ylang uit Madagaskar voegen delicate, bedauwde bloemige noten toe aan het hart van de geur. Oost-Indisch sandelhout en aromatische vetiver uit Haïti fascineren in de basisnoot met sensueel elegante nuances.

Smaken van over de hele wereld worden gecombineerd tot een indrukwekkende geurbeleving voor alle zintuigen. Een intense, zonnige, warme zomerdroom bloeit direct op de huid op zodra hij wordt aangebracht.

Parfumeur Francis Kurkdjian bekent dat hij bij het samenstellen van zijn exquise geur Maison Francis Kurkdjian Aqua Vitae Forte een synthese voor ogen had van de warmte van de "voorbijgaande dag" met de "frisheid van de invallende nacht". Het resultaat is een geur die een droom is geworden en de "kracht van het leven" belichaamt.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten