Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-1%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Maison Francis Kurkdjian Aqua Vitae Forte

De geur +

Maison Francis Kurkdjian Aqua Vitae Forte - Zomerbries op de huid

Een avondbriesje uit de zee waait over de edelste aroma's van een zonnige zomerdag. De luxueuze parfums Maison Francis Kurkdjian Aqua Vitae Forte verwennen met zeer bijzondere zomergeuren. Mediterrane aroma's in combinatie met Caribische noten zorgen voor een onweerstaanbare geurbeleving.

De aromatisch-bloemige uniseks creatie van Francis Kurkdjian, gelanceerd in 2015, opent met een levendige en pittige smaak. Siciliaanse mandarijn, citroen en bergamot uit Calabrië, Ceylon kaneel, roze Sezuan peper en kardemom uit Guatemala zorgen voor een unieke frisheidservaring in de topnoot. Sinaasappelbloesems uit Tunesië en ylang-ylang uit Madagaskar voegen delicate, frisse bloementoetsen toe aan de hartnoot. Oost-Indische sandelhout en aromatische vetiver uit Haïti fascineren in de basisnoot met sensuele elegante nuances.

Smaken uit de hele wereld bieden een indrukwekkende geurbeleving voor alle zintuigen. Een intense, zonnige, hete zomerdroom die direct op de huid wordt aangebracht.

De parfumeur Francis Kurkdjian geeft toe dat hij bij het samenstellen van zijn verfijnde geur Maison Francis Kurkdjian Aqua Vitae Forte een synthese voor ogen had van de hitte van de "voorbijgaande dag" met de "frisheid van de nacht". Het resultaat is een geurige droom die de "kracht van het leven" belichaamt.

Kopnoten:
Siciliaanse mandarijn
Calabrische citroen
Ceylon-kaneel
Guatemala-kardemom
Roze Peper
Hartnoten:
Tunesische sinaasappelbloesem
Madagaskar-ylang-ylang
Basisnoten:
Haïtiaanse vetiver
Mysore-sandelhout
Parfumeur:
Francis Kurkdjian
Jaar van uitgave:
2015

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten