Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-3%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Maison Francis Kurkdjian L'Homme à la Rose

De geur +

De heer met de roos

In 2020 lanceerde Maison Francis Kurkdjian L'Homme à la Rose, een eau de parfum spray voor mannen met een bloemige en frisse geur. De naam van het parfum vertaalt zich als "De man met de roos", hoewel "Gentleman met roos" toepasselijker zou zijn. Maison Francis Kurkdjian L'Homme à la Rose is ongelooflijk elegant, heerlijk draagbaar, absoluut geschikt voor dagelijks gebruik en geeft de roos een geheel nieuwe aanwezigheid.

De grote en bijna visionaire parfumeur Francis Kurkdjian heeft een weloverwogen risico genomen door de roos in het midden te plaatsen, wat anders nogal ongebruikelijk is voor een mannengeur. Geheel zonder geurpiramide combineert hij Bulgaarse Damastrozen met Spaanse cistus en salie uit Frankrijk. Hij voegt ook de aroma's van amberhout, meiroos absolue en frisse grapefruit toe. De roos openbaart zich onmiddellijk en met een duidelijke aanwezigheid, wat van sommige mannen een beetje moed kan vragen.

Maar degenen die niet veel waarde hechten aan mannelijke aroma's zullen dol zijn op Maison Francis Kurkdjian L'Homme à la Rose. De geur benadrukt een elegant charisma, heeft absoluut signatuurpotentieel en een fijne sillage. Hierdoor is Maison Francis Kurkdjian L'Homme à la Rose ook zeer aangenaam voor de ander en bewijst dat mannengeuren ook overtuigend kunnen zijn zonder de klassieke mannelijke aroma's.

Basisnoten:
kaneelroos-absolue
Grapefruit
amberhout
Spaanse cistus
Bulgaarse damascenaroos
Franse salie
Parfumeur:
Francis Kurkdjian
Jaar van uitgave:
2020

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten