Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

De zoete verleiding inspireert

De Eau de Parfum Spray Giorgio Armani Code Femme Absolu zal in april 2019 verschijnen. De geur van vrouwen is zoet en bloemig. In de topnoot ontmoeten sterke neroli en fruitige mandarijnen discreet kruidige gember. De hartnoot wordt gedragen door jasmijn en tuberoos, maar ook door oranjebloesem. Alles wordt gecompleteerd door zoet-romige tonkabonen, zacht, warm sandelhout en zoet-aromatische vanille. De zoetheid heeft Giorgio Armani Code Femme Absolu een duidelijke aanwezigheid die zich zeer vrouwelijk toont. Tegelijkertijd is de geur zeer elegant en sensueel en straalt het een fijne warmte uit.

Wie van zoete parfums houdt, zal Giorgio Armani Code Femme Absolu ervan houden, er worden hier geen compromissen gesloten, de alomtegenwoordige zoete aanwezigheid wordt verzacht en omlijst door sandelhout en gember, maar niet geremd. Ideaal voor koele dagen of warme nachten, Giorgio Armani Code Femme Absolu geen enkele geur is ideaal voor alle gelegenheden, maar parfum wil dat ook niet zijn. Er moet en moet immers iets speciaals zijn voor speciale gelegenheden. Hoe goed Giorgio Armani Code Femme Absolu het echt is, blijkt uit de enthousiaste reacties van de dames, die genoeg hebben van eenvoudige frisse geuren en eindelijk weer iets heel vrouwelijks willen dragen.

Je laat de geuren voor zich spreken...

Bij Armani is het nooit duidelijk of de parfumeurs worden genoemd. Helaas Giorgio Armani Code Femme Absolu houdt het etiket zich weer eens gedeisd, terwijl de parfumeur van Giorgio Armani Code Absolu pour Homme bekend is: het was Antoine Maisondieu.

Het label heeft sinds 1982 meer dan 180 parfums op de markt gebracht en 46 parfumeurs en geurfabrikanten zijn bekend. Naast Firmenich, Givaudan, IFF en Mane, bevat de lijst van Armani parfumeurs ook de absolute Wie is Wie van de wereldberoemde neuzen. De dames zijn onder andere Annick Ménardo, Sophie Labbé, Christine Nagel, Nathalie Lorson, Annie Buzantian en Francoise Caron. Onder de mannelijke neuzen kunnen namen als Yves Cassar, Alberto Morillas, Pascal Gaurin, Carlos Benaïm, Michel Almairac, Francis Kurkdjian of Dominique Ropion worden gekozen. Om alle namen op te sommen zou buiten elk kader gaan. Dit maakt de vraag naar de parfumeur(s) van Giorgio Armani Code Femme Absolu alleen maar spannender.

Armani geuren worden door L'Oreal op de markt gebracht, maar het management van Armani behoudt zich altijd het recht voor om het laatste woord te spreken. Misschien is er op deze manier al een verkeerde beslissing genomen of voorkomen. Maar hoe je het ook bekijkt, de neuzen die voor Armani mogen werken zien het altijd als een grote eer om door deze wereldspeler in luxe gekozen te worden. Haar passie ontmoet haar aandacht voor detail en eindigt met de zorg waarmee elke geur wordt gecreëerd. Dit is de enige manier om meesterwerken als Giorgio Armani Code Femme Absolu . Of het nu grote of kleine meesterwerken zijn, iedereen moet zelf beslissen.

Het slanke pictogram

De fles van de fles valt meteen Giorgio Armani Code Femme Absolu op. De slanke cilinder, die in het midden iets smaller wordt en voorzien is van een zwarte sluiting, is goudkleurig. Niets verstoort de elegante lijnen van de fles. De afdruk Armani Code Absolu is centraal geplaatst.

De fles wordt sinds 1999 in deze vorm gebruikt door Armani. Eerst bij Mania for Women 2004, daarna bij de eerste Code-geur voor mannen. Sindsdien wordt de fles steeds opnieuw gebruikt in verschillende kleurvariaties voor parfums uit de Mania- of Code-serie. Omdat de vorm net zo iconisch is als het etiket zelf. Je kent de fles, je weet dat er spannende en ongelofelijke parfums in zitten. Maar je weet niet wie ooit de fles ontworpen heeft. Ook met de huidige kleurstelling voor geen enkele opdrachtgever Giorgio Armani Code Femme Absolu is bekend. Het is waarschijnlijk iemand uit L'Oreal, waar de geur ook op de markt wordt gebracht.

Twee die elkaar begrijpen

De reclamecampagne Giorgio Armani Code Femme Absolu is tegelijkertijd ook de campagne naar Code Absolu pour Homme.

In de clip, die is ontworpen als een korte film, verschijnen Ryan Reynolds en Elodie Yung onder leiding van Reed Morano. De twee hoofdrolspelers ontmoeten elkaar op een pier, er hangt een zekere spanning in de lucht. Hij geeft haar een blikje film en zij stormt weg, hij jaagt haar achterna. Ze komen een fotolab binnen en wanneer Ryan Reynolds met de verschillende apparatuur aan het knoeien is, wordt hij door Elodie Yung met een "vinger eraf! Toch is de aantrekkingskracht tussen beide onmiskenbaar. Als de beelden van de film zichtbaar worden, stapt Ryan Reynolds naast haar naar de zich ontwikkelende tank en haar handen raken elkaar aan alsof ze bij toeval kijken welke beelden er verschijnen. Maar het romantische moment wordt verstoord door piepende banden, zodat de twee de foto's grijpen en vluchten. De laatste scène toont de twee aan de rand van een dak, kijkend naar elkaar met een kromme en wetende glimlach, dan is de fles Giorgio Armani Code Absolu pour Homme vervaagd. In het verlengde van de clip voor de damesgeur wordt de Giorgio Armani Code Femme Absolu fles natuurlijk ook getoond.

De boodschap van de clip is kort en duidelijk: neem het zoals het komt, de spanning, de opwinding, de liefde en de passie. Je weet nooit wanneer de grote liefde jouw kant op komt. Het Giorgio Armani Code Femme Absolu zal je niet op magische wijze overbrengen, maar het parfum zal je helpen om je sexy te voelen.