Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Dolce & Gabbana The One Sport

De geur +

Aquatische, frisse en mannelijke geur van Dolce & Gabbana The One Sport

Dolce & Gabbana The One Sport werd voor actieve en dynamische mannen gemaakt. Het maakt deel uit van de umextensive The One-collectie, die de geuren van mannen en variaties voor vrouwen omvat. Elke variant heeft zijn eigen stijl, waardoor hij uniek is, trouw aan de naam The One.

Sport wordt gedefinieerd door de attributen vrijheid, opwinding en outdooractiviteiten. Met image van de dynamische atleet en moderne Gladiators in het achterhoofd, lanceert Dolce & Gabbana The One Sport parfum aromatische en aquatische.

In de topnoten komen kruidige rozemarijn samen met waterige noten. In het hart gaat kardemom dan verder met het thema en wordt aangevuld door Sequoia. Dit is een bepaald type dennenboom dat vooral te vinden is in de kustbossen van Noord-Californië. Dit aardachtige personage wordt afgerond in de Basis met patchoeli en muskus.

Het parfum is tamelijk licht en vluchtig in de zin van sportieve stijl. Dit maakt het de ideale keuze voor mannen op zoek naar een ongecompliceerde en frisse geur . De Dolce & Gabbana The One Sport combineert elegantie en luxe van het origineel met een actieve levensstijl en liefde voor avontuur. Als een alledaagse geur kan het een aanvulling zijn op zwaardere composities zoals The One Gentleman of een allround geur worden voor elke gelegenheid en elk moment van de dag.

Kopnoten:
Rozemarijn
aquatische geuren
Hartnoten:
Kardemom
sequoiahout
Basisnoten:
muskus
Patchoeli
Parfumeur:
Guillaume Flavigny, Givaudan
Jaar van uitgave:
2012

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Dolce & Gabbana The One Sport met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Corted
Dolce & Gabbana The One Sport

Op advies van een vriendin deze geur gekoht en ik moet zeggen dat hij inderdaad erg lekker is. Ik draag hem vaak bij het uitgaan en ik krijg veel positieve reacties. Dankjewel Renate!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten