Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Dolce & Gabbana The One Gentleman

De geur +

De kruidige, oriëtale mannengeur Dolce & Gabbana De één Gentleman

Het oosterse kruidige mannenparfum The One Gentleman, een verdere ontwikkeling van het mannenparfum The One uit 2008, is een jubileumparfum van het Italiaanse designduo Dolce & Gabbana. De mannelijke eau de toilette werd net op tijd gelanceerd voor de viering van het 20-jarig bestaan in september 2010.

In tegenstelling tot zijn voorganger The One, die zich ook onderscheidde door zijn kruidige en bijzonder taaie aroma's, kan The One Gentleman een eau de toilette ook zachtere noten toelaten. Het The One Gentleman opent Dolce & Gabbana met een zeer puristische topnoot, maar het is een moeilijke: Pikante peper staat alleen aan het begin van deze kruidige mannelijke geurbeleving van het huis Dolce & Gabbana. In het hart is het dan wat gediversifieerder naar de materie toe. De oosterse eau de toilette fascineert hier met een samenspel van fijn gekruide lavendel, kardemom en verfrissende tuinkers. Dit wordt The One Gentleman afgerond met een romige en verleidelijke basis van patchoeli en zoete vanilleaccenten.

Ondanks dit dominante mannelijke karakter, dat vooral bij echte waaghalzen populair is, straalt het parfum nog steeds een zekere sensualiteit uit die alleen de aantrekkingskracht van een man kan evenaren.

Kopnoten:
Peper
Hartnoten:
Lavendel
Kardemom
venkel
Basisnoten:
Patchoeli
vanille
Jaar van uitgave:
2010

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Dolce & Gabbana The One Gentleman met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Himble
Unieke geur

De geur ruikt een beetje zoet, uniek. Zoals je van een gentleman mag verwachten. Zeer hoogwaardig, kan ik graag verder aanbevelen.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten