Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-41%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Dolce & Gabbana Light Blue pour Homme Love is Love

De geur +

Een heerlijke frisse zomergeur voor warme dagen

Dolce & Gabbana Light Blue pour Homme Love is Love is een uniek zomerparfum dat klassieke houtachtige noten combineert met frisse zomerse akkoorden.

De topnoot wordt gedomineerd door drie verschillende citrusvruchten, elk met een eigen speciale noot. De oriëntaalse, licht bloemige geur van bergamot wordt gecombineerd met pittige verse grapefruit en de delicate zoetheid van mandarijn. Een prachtige verrassing is de fruitige, pittige Granny-Smith.

In het hart draagt de Dolce & Gabbana Light Blue pour Homme Love is Love de fruitige maar licht hete roze peper, die de geur zijn mannelijke kracht geeft. Sterke en kruidige rozemarijn is de perfecte aanvulling. De hartnoot wordt ook echt zomers met het verrassende appel-sorbert-akkoord. Wie kan deze fruitige, koele zoetigheid weerstaan?

De basisnoot wordt gedomineerd door verleidelijk gebrande muskus en sterk gekruid amberhout. Deze sterke nuances contrasteren prachtig met de zomerse frisheid van het hart en de hoofdnoten en maken van Dolce & Gabbana Light Blue pour Homme Love is Love een sensuele mannengeur. De basisnoot wordt dan zachtjes afgerond door delicate zoete vanille. Een parfum vol spannende contrasten die zo heerlijk werken als een eenheid!

Kopnoten:
Bergamot
Grapefruit
Mandarijn
granny-smith-appel
Hartnoten:
Roze Peper
Rozemarijn
Appelsorbet
Basisnoten:
muskus
amberhout
vanille
Parfumeur:
Alberto Morillas
Jaar van uitgave:
2020

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten