Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Dolce & Gabbana Light Blue pour Homme Italian Zest

De geur +

De pittige geur van Italiaanse citroenen

Vier la dolce vita en ervaar samen met ons Dolce & Gabbana Light Blue pour Homme Italian Zest het gevoel van een zomer in Italië.

Het is een hoge kunst om goede dingen nog beter te maken. Het Italiaanse ontwerpersduo Dolce & Gabbana begrijpt dit en geeft zijn klassieke mannengeur Light Blue uit 2007 een nieuwe onverwachte draai met een frisse citrusschop in het voorjaar van 2018. De frisse en bittere geurcombinatie leidt u mentaal naar het zomerse Italië, dat u verleidt met een weelderige variëteit aan sappige citrusvruchten en u uitnodigt om te ontspannen in de zon. De nieuwe editie van het verfrissende mannenparfum in de gelimiteerde editie van het Italiaanse Zest vangt de sprankelende Italiaanse joie de vivre.

Dolce & Gabbana Light Blue pour Homme Italian Zest tilt het cultusparfum naar een nieuw niveau met een citroenachtige topnoot. Bergamot uit Calabrië en zomerse aroma's van citroen, grapefruit en mandarijn verfrissen de topnoot. De combinatie van de openingscitrusakkoorden met mediterrane rozemarijn, hete Szechuan peper en rozenhout in de kernnoot geeft Dolce & Gabbana het Light Blue pour Homme Italian Zest een verkwikkende uitstraling. De basis stimuleert de zintuigen met de kruidige mannelijkheid van opvallende muskus, etherische wierook en intens eikenmos. In combinatie met de houtachtige, kruidige basisnoot is Dolce & Gabbana het Light Blue pour Homme Italian Zest een explosie van mannelijke frisheid.

Kopnoten:
Citroen
Bergamot
Grapefruit
Mandarijn
Hartnoten:
Rozemarijn
Szechuanpeper
Rozenhout
Basisnoten:
muskus
Wierook
Eikenmos
Parfumeur:
Alberto Morillas
Jaar van uitgave:
2018

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easyCOSMETIC. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easyCOSMETIC gestuurd worden.