Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Dolce & Gabbana Light Blue pour Homme Forever

De geur +

Dolce & Gabbana Light Blue Forever pour Homme - een frisse en sensuele geur voor manne

De Light Blue geurcollectie voor mannen van Dolce & Gabbana heeft een nieuwe geur - Light Blue Forever pour Homme! Het is een aantrekkelijke, frisse, aquatische, houtachtige en sensuele geur die de mannelijke tegenhanger is van de vrouwengeur Light Blue Forever. Dit mediterrane geurenpaar roept zonnige zomerdagen op aan de Middellandse Zee en vertegenwoordigt de geest van eeuwige liefde. Met een expressie van frisheid, Dolce & Gabbana Light Blue pour Homme Forever combineert een fascinerende intensiteit met een delicate delicatesse in een geur die zowel genereus als verslavend is.

De compositie begint met een vitaliserende citrusfrisheid in de topnoot van grapefruitschil en Italiaanse bergamot. Naarmate de geur zich ontwikkelt, stijgt de hartnoot op en onthult een harmonieuze combinatie van de verkwikkende groene noten van viooltjesblad met de verfrissende aquatische golf van een ozonachtig akkoord dat de azuurblauwe Middellandse Zee oproept. Het parfum ontvouwt een onweerstaanbare sensualiteit in de basisnoot. Een verleidelijke witte muskus domineert de finish en combineert sensueel met de aardse, houtachtige noten van patchoeli en Indonesische vetiver van het eiland Java.

Dolce & Gabbana Light Blue pour Homme Forever is een modern mannenparfum dat de zintuigen stralend betovert met een bijzondere sensualiteit en frisheid.

Kopnoten:
grapefruitschil
Italiaanse bergamot
Hartnoten:
Viooltjesblad
ozonische geuren
Basisnoten:
Patchoeli
witte muskus
Java-vetiver
Parfumeur:
Shyamala Maisondieu, Quentin Bisch, Givaudan
Jaar van uitgave:
2021

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten