Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Dolce & Gabbana Light Blue Love is Love

De geur +

Dolce & Gabbana Light Blue Love is Love - Gepassioneerde verleiding in de zomer

De fris-citrische vrouwengeur Dolce & Gabbana Light Blue Love is Love, gelanceerd in 2020, voegt een andere fascinerende samenstelling toe aan de succesvolle geurlijn.

Het exclusieve Milanese label presenteert al bijna 20 jaar sprankelende frisse, zeer levendige parfums met onweerstaanbare sensuele accenten met zijn Light Blue collectie. Pure levensvreugde en verleiding zijn de thema's van de geuren voor mannen en vrouwen, geïnspireerd door de zonnige flair van de mediterrane stranden. Daarin spelen citrusnoten met bloemenakkoorden en heerlijk zoete componenten.

De vrolijke vrouwengeur Dolce & Gabbana Light Blue Love is Love, uitgebracht in een gelimiteerde oplage, toont op indrukwekkende wijze het karakter van de Light Blue lijn. Het opent met een buitengewoon fruitig akkoord, waarin pittige, sappige citroen en het onmiskenbare aroma van Granny Smith appel de toon aangeven. De subtiele zuurgraad van rijpe rode bessen geeft de topnoot een unieke frisheidskick.

Het hart van het parfum Dolce & Gabbana Light Blue Love is Love viert verleiding met betoverende jasmijn, die zijn zonnige nuances laat schijnen, en heerlijk zoete frambozensorbet. In de basis van de geur worden deze sensuele accenten versterkt door zachte, warme muskus, goudgele amber en een vleugje zoete room, terwijl de balsamico-noten van kostbaar cederhout de imposante parfumcreatie een gedistingeerde, elegante toets vol karakter geven.

Kopnoten:
Italiaanse citroen
granny-smith-appel
rode bessen
Hartnoten:
Jasmijn
framboos-sorbet
Basisnoten:
Cederhout
Amber
muskus
Crème
Parfumeur:
Olivier Cresp
Jaar van uitgave:
2020

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten