Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Dolce & Gabbana Light Blue Italian Zest

De geur +

De frisse citroengeur staat voor zomer

De Dolce & Gabbana vrouwengeur gelanceerd in 2018 Light Blue Italian Zest is een flanker van de Light Blue die in 2001 werd gelanceerd. Beide geuren zijn citroen en fris, gemaakt door Olivier Cresp en toch zijn ze verschillend.

Light Blue Italian Zest De topnoten van Dolce & Gabbana Granny Smith's fijne aromatische appels en sappige Primofiore citroenen. Bloemen is de hartnoot. Het bestaat uit lichte, lichte bamboe, discreet zoete jasmijn en edele witte rozen. Zachte muskus draagt de basis, samen met cederhout en amber.

Dolce & Gabbana Light Blue Italian Zest is een tijdloze geur waarvan de citroen duidelijk opvalt. Natuurlijk is het Dolce & Gabbana Light Blue Italian Zest een zomergeur. Maar de allrounder past ook perfect op warme herfst- of lentedagen. Op kantoor, op de universiteit of tijdens een ontspannende wandeling door de stad is het Dolce & Gabbana Light Blue Italian Zest de ideale metgezel. Het Dolce & Gabbana Light Blue Italian Zest is een verfrissing voor de zintuigen en brengt ook een beetje vakantiegevoel in het dagelijks leven. De geur weet je met gemak mee te voeren naar de warmte van Italië, naar een strand waar de zon schijnt en een zacht briesje waait.

Kopnoten:
primofiore-citroen
granny-smith-appel
Hartnoten:
Bamboe
Jasmijn
witte roos
Basisnoten:
Cederhout
Amber
muskus
Parfumeur:
Olivier Cresp
Jaar van uitgave:
2018

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easyCOSMETIC. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easyCOSMETIC gestuurd worden.