Toegevoegde producten
verder winkelen naar kassa
Clinique Lippen

Clinique Lippen kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Lippen als een gecultiveerde blikvanger door Clinique de producten van de lippen

Naast Clinique lippenstift biedt het premium Clinique merk Clinique lipliner voor de lippen en Clinique lipgloss voor een glanzende finish. De vorm en textuur van de Clinique lippenstift is gunstig voor een precieze toepassing in punctuele of vlakke vorm. Dezelfde precisie als bij Clinique lippenstift kan worden bereikt met de toepassingstechniek van de andere lipproducten. Net als de andere schoonheidsproducten is ook Clinique lippenstift verkrijgbaar in matte kwaliteit of met verschillende verzorgende effecten, met name vochtinbrengend. Als je ook een product wilt om make-up te verwijderen, kun je Take The Day Off Makeup Remover voor Clinique lipstick online kopen.

Verzorging en soepelheid met Clinique lippenstift

Op de catwalk van de grote modegala's zouden de spannende jurken zonder de fijn gekozen lippenstift er maar half zo vrouwelijk uitzien. Met de Clinique lippenstift kan dit vleugje luxe ook perfect worden geïntegreerd in de dagelijkse schoonheidsverzorging. Bij een juiste toepassing maken de lip Clinique liners het mogelijk om een beetje te "bedriegen" met de lipvorm of om de natuurlijke vorm te onderstrepen met een schommel. De crèmige texturen van de Clinique lippenstift bevatten ingrediënten waarmee de tere huid van de lippen soepel blijft en zich direct onder de cosmetica regenereert. Speciale vochtbehoeften worden gecompenseerd door de Clinique Lip Gloss. Optisch gezien zien de lippen er bijzonder vol uit met de Clinique lippenstift eronder.

Voor de juiste kleurkeuze tonen alle productafbeeldingen bijna realistisch de kleur waarin de Clinique lippenstift online kan worden gekocht. Wassen in de Clinique lippenstift zorgen ervoor dat de kleurpigmenten goed aan de huid blijven kleven. Tegelijkertijd wordt zo voorkomen dat het product vele uren lang kan draaien, vlekken of verbleken. Als je de voorkeur geeft aan het conventionele slijppotlood in plaats van de Clinique Quickliner voor de lippen, kun je het ook in veel verschillende tinten kopen, passend bij je Clinique lippenstift. Als alternatief zijn de Clinique lippenstrips zelfs geschikt voor toepassing op de gehele lip. De Clinique lipgloss op de bovenkant zorgt ervoor dat de kleur verleidelijk glanst.

Clinique Lippenstift in een gelijkaardige samenstelling als Cleopatra's schoonheidsgeheim.

Verzorgingsoliën en plantenextracten waren al een van de geheimen van Cleopatra's onberispelijke schoonheid in het oude Egypte. De Clinique Pop Liquid Mat Lip Colour bevat bovendien verzorgende vitaminen. Ook in andere texturen zoals Clinique lippenstift liggen luxueuze verzorgende stoffen zoals Murumuru boter of Shea boter zachtjes en soepel op de lippenwafel. Afhankelijk van de textuur is Clinique lippenstift als primer een basis voor verdere kleurtoepassingen of ziet er sexy en boeiend uit als een matte of glanzende afwerking. Bij de kleurschakeringen moet de Clinique lippenstift eerst in een zo gelijkaardige kleur worden aangebracht en met de vingertoppen worden uitgevlakt. De duurzaamheid en veegvastheid wordt per artikel vermeld, zodat iedere gebruiker haar optimale Clinique lippenstift in haar favoriete kleur online kan kopen.

Clinique - het merk van topmodellen

Een Karlie Kloss zou het huis nooit verlaten zonder perfect geënsceneerde lippen. Onder de tien best verdienende topmodellen ter wereld die lippenstift kopen Clinique zijn de Zuid-Afrikaanse Candice Swanepoel en de Aziatische schoonheid Liu Wen. Voor de opnames worden deze beroemdheden ondersteund door visagisten. Maar in de privé badkamer blijven ze allemaal zelf hun lippenstift Clinique aanbrengen - voor de verzorging en in discretere kleuren dan op de catwalk. Wat aantrekkelijk is aan het merk en de lippenverzorging is dat de exclusieve ingrediënten in Clinique lippenstift goedkoop genoeg zijn voor het dagelijkse budget. Zo kan elke vrouw haar lippen accentueren met Clinique lippenstift en ze lang vol en goed verzorgd houden.

Geld-terug-garantie +

Lijnen +
Productsoort +
prijs +
Resultaten filteren
vandaag tot-70%