Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

12 124
toepassen
vandaag tot-72%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Clinique Happy Heart

uitverkocht producten +

De geur +

Clinique Happy Heart: een vrouwengeur die het hart laat dansen

Als ons hart echt zwaar is, zijn het vaak de kleine dingen die ons weer in een beter humeur brengen. Het is goed mogelijk dat de makers precies zo'n situatie in gedachten hadden toen ze de vrouwengeur Clinique Happy Heart creëerden. "Happy Heart " betekent letterlijk "gelukkig hart". En dit bloemig-frisse parfum maakt je zeker gelukkig. Het straalt een verleidelijke lichtheid uit en brengt je meteen in een goed humeur. Het parfum geeft energie en heeft alles in zich om elk hart te laten dansen.

De topnoten van mandarijn, cassia en komkommer vormen een ongewone en fascinerende combinatie. Het betovert niet alleen, maar wekt ook meteen nieuwsgierigheid op naar wat nog komen gaat. Waterhyacint en wortel ontmoeten elkaar vervolgens in de hartnoot. De basisnoot van sandelhout en andere lichtgekleurde houtsoorten zorgt voor een solide basis. De samenstelling van de damesgeur Clinique Happy Heart wordt absoluut gekenmerkt door een grote mate van verfijning. De geur heeft een verfrissend effect en straalt een vrolijkheid uit die bijna niemand kan weerstaan. Het heeft ook een vleugje romantiek. Kortom: een vrouwelijke, betoverende en speelse geurbeleving die het hart vrijmaakt om volop van het leven te genieten. Heel eenvoudig Happy Heart.

Kopnoten:
Mandarijn
kassia
Komkommer
Hartnoten:
wortel
waterhyacint
Basisnoten:
Sandelhout
licht hout
Parfümeur:
Christophe Laudamiel, Olivier Polge
Jaar van uitgave:
2003

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Clinique Happy Heart met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Moldly
Pure romantiek

Puur geluk en pure vrouwelijkheid verspreidt deze geur. Zo fris en fruitig. Een echte door voor meisjes. Een echte topgeur!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten