Geen resultaten resultaat: resultaten:

Clinique Happy Heart

De geur +

Clinique Happy Heart: een vrouwengeur die het hart laat dansen

Als je hart echt zwaar is, zijn het vaak de kleine dingen die je weer in een beter humeur brengen. Het is heel goed mogelijk dat de makers dezelfde situatie in gedachten hadden toen ze de vrouwengeur Clinique Happy Heart creëerden. "Gelukkig Hart" - dat betekent letterlijk "gelukkig hart". En dit bloemenverse parfum maakt je zeker blij. Het straalt een betoverende lichtheid uit en creëert meteen een goed humeur. De geur inspireert en heeft wat nodig is om elk hart te laten dansen.

In de topnoten vormen mandarijn, kassie en komkommer een bijzondere en fascinerende combinatie. Het boeit niet alleen, maar wekt ook meteen nieuwsgierigheid naar wat er komen gaat. In de hartnoot komen waterhyacint en wortel samen. In de basisnoot van sandelhout en andere lichte houtsoorten krijgt het geheel dan een stevige basis. De samenstelling van de vrouwengeur Clinique Happy Heart wordt zeker gekenmerkt door een enorme hoeveelheid verfijning. De geur is verfrissend en straalt een vrolijkheid uit waar bijna niemand aan kan ontsnappen. Hij heeft ook een vleugje romantiek. Kortom: een vrouwelijke, betoverende en speelse geurbeleving die het hart bevrijdt om optimaal van het leven te genieten. Alle Gelukkig Hart.

Kopnoten
Mandarijn
Cassia
Komkommer
Hartnoten
Wortel
Waterhyacint
Basisnoten
Sandelhout
Heldere Woods

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Clinique Happy Heart met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar Moldly van 17. november 2014
Pure romantiek

Puur geluk en pure vrouwelijkheid verspreidt deze geur. Zo fris en fruitig. Een echte door voor meisjes. Een echte topgeur!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
4 112
toepassen
vandaag tot-33%